ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Το πλάνο του Κούμαν για να αξιοποιήσει τις… επενδύσεις!

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για την αξιοποίηση των Γκριζμάν, Ντε Γιόνγκ, Κουτίνιο και Ντεμπελέ που κόστισαν μαζί 300 εκατ. ευρώ.

Το πλάνο του Κούμαν για να αξιοποιήσει τις… επενδύσεις!

Τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα δε δείχνουν να πηγαίνουν ιδιαιτέρως καλά τη φετινή σεζόν. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου από τον… Γενάρη σχεδόν. Ήδη βρίσκονται στο -10 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας και ματς περισσότερο. Ουσιαστικά, μόνο με ένα θαύμα μπορούν να στεφθούν πρωταθλητές. Παράλληλα, και στο Champions League δεν θεωρούνται ακριβώς φαβορί για την κατάκτηση. Εξάλλου, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16». Αν μη τι άλλο μια δύσκολη κλήρωση. Όπως είναι λογικό οι φετινές εμφανίσεις των Καταλανών έχουν φέρει αρκετή αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Άλλωστε, ο παίκτης-σύμβολο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έφτασε μια «ανάσα» από την αποχώρηση. Παράλληλα, και τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας είναι σε ιδιαίτερα δυσχερή κατάσταση. Ωστόσο, και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν μοιάζει η καλύτερη δυνατή. Από την αποχώρηση του Νεϊμάρ το 2017, η Μπαρτσελόνα μοιάζει ένα σκαλί πιο κάτω. Η Παρί Ζεν Ζερμέν πλήρωσε τότε 222 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, αφαιρώντας από τους Καταλανούς έναν από τους πυλώνες τους.

Βέβαια, με τα χρήματα αυτά έγιναν επενδύσεις σε παίκτες. Οι «μπλαουγκράνα» έβγαλαν σχεδόν 300 εκατομμύρια από τα ταμεία τους από τότε για τέσσερις μεγάλες επενδύσεις. Αντουάν Γκριζμάν, Ουσμάν Ντεμπελέ, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Φελίπε Κουτίνιο έγιναν κάτοικοι Βαρκελώνης. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανείς τους δεν έχει πιάσει τα αναμενόμενα στάνταρ. Πάντως, σύμφωνα με την «Marca», ο Κούμαν έχει ήδη βρει πλάνο αξιοποίησης για τους τρεις πρώτους. Ήδη, άλλωστε διανύουν έναν εξαιρετικό Ιανουάριο. Ο Ολλανδός ουσιαστικά αποφάσισε να τους δώσει περισσότερες ευθύνες και να δουλέψει μαζί τους. Παράλληλα, τους έχει δώσει αρκετή ψυχολογική υποστήριξη και τους χρησιμοποιεί στις θέσεις που οι ίδιοι θέλουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κούμαν

Το πλάνο για Γκριζμάν, Ντε Γιόνγκ, Ντεμπελέ

Όσον αφορά τον Γάλλο επιθετικό, ο Κούμαν είχε εξ αρχής εκφράσει την πίστη του σε αυτόν. Παρά τις αρχικές όχι και τόσο καλές εμφανίσεις του, ο Ολλανδός τεχνικός συνέχισε να τον εμπιστεύεται. Και πλέον το… στοίχημα του έχει πιάσει τόπο. Ο «Γκριζού» μέσα στον Ιανουάριο πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις του με την Μπαρτσελόνα. Ήδη μετράει 7 γκολ και 6 ασίστ σε 10 συμμετοχές, αποδεικνύοντας γιατί οι Καταλανοί θέλησαν να ξοδέψουν 120 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.

Από τη μεριά του ο Ντε Γιονγκ έμοιαζε με ένα… κερδισμένο στοίχημα για την Μπαρτσελόνα από τη μέρα που αποκτήθηκε. Εξάλλου, το στυλ παιχνιδιού του Άγιαξ μοιάζει απόλυτα με εκείνο των «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, και αυτός δυσκολεύτηκε αρκετά στο ξεκίνημα του. Με τους Βαλβέρδε και Σετιέν έπαιζε σε λάθος θέση ουσιαστικά, κάτι που συνέβη και στην αρχή με τον Κούμαν. Ωστόσο, η τοποθέτηση του πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή έχει αποβεί καθοριστική. Ήδη, άλλωστε, έχει σκοράρει 5 φορές μέσα στο 2021, όντας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Τέλος, ο Ντεμπελέ ήταν ο πρώτος που αποκτήθηκε μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ ως πιθανός αντικαταστάτης του. Ωστόσο, τα πρώτα του χρόνια στην Μπαρτσελόνα ήταν μια πραγματική… τραγωδία. Παρόλα αυτά από την έλευση του Κούμαν κι έπειτα είναι πραγματικά ένας άλλος παίκτης. Αγωνίζεται με τρομερή αυτοπεποίθηση κι έχει αρχίσει να ξεπερνάει πλήρως και τα όποια θέματα είχε με τη φυσική του κατάσταση. Πλέον, ο Ολλανδός τεχνικός και οι συνεργάτες του δουλεύουν συνεχώς μαζί του για να τον βελτιώσουν ακόμα περισσότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ