ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Στέρλινγκ μπήκε σε ένα σπέσιαλ κλειστό κλαμπ σκόρερ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σκόραρε το 100ο του γκολ υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα και μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ σκόρερ.

Ο Στέρλινγκ μπήκε σε ένα σπέσιαλ κλειστό κλαμπ σκόρερ

Ο Ραχίλ Στέρλινγκ στα χέρια του Πεπ Γκουαρντιόλα απογείωσε την καριέρα του. Ενδεικτικό είναι ότι στη νικηφόρα αναμέτρηση επί της Λίβερπουλ με 4-1 σκόραρε το 100ο του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Ισπανού κόουτς. Έτσι, έγινε ο 3ος παίκτης που σκοράρει πάνω από 100 γκολ με προπονητή τον Πεπ.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Αγκουέρο με 120 γκολ και πρώτος ο Λιονέλ Μέσι με 212 τέρματα στην κοινή τους θητεία στους “πολίτες”.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκεται στην Σίτι από το 2015 μετά τη μετακίνηση του από τη Λίβερπουλ. Ο Πεπ βελτίωσε τις κινήσεις του Άγγλου στην περιοχή και τον μετέτρεψε από ένα δεινό ντριμπλέρ σε έναν δεινό σκόρερ.

Ενδεικτικό είναι ότι ο 26χρονος έχει σκοράρει πάνω από 15 γκολ στην Πρέμιερ λιγκ στις τελευταίες 3 σεζόν. Πριν από αυτές τις σεζόν δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τα 10 γκολ. Πέρυσι βρήκε δίχτυα 31 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν η 3η συνεχόμενη χρονιά που έσπαγε το προσωπικό ρεκόρ τερμάτων του.

Φέτος, ο Στέρλινγκ μετράει ήδη 11 γκολ και 9 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σε μία χρονιά που δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσής.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πιθανώς ο Έντερσον ο επόμενος εκτελεστής των πέναλτι

Την πιθανότητα να εκτελεί ο τερματοφύλακας της Σίτι, Έντερσον Μοράες, τα επόμενα πέναλτι που θα κερδίσει η ομάδα του δεν απέκλεισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ειδικότερα, ο Ισπανός κόουτς βλέπει την ομάδα του να έχει μία και μοναδική αδυναμία φέτος. Την ευστοχία από εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αστόχησε χθες (7/2) κόντρα στη Λίβερπουλ από τα 11 βήματα. Αν και αυτό δεν κόστισε στην ομάδα του, η οποία κέρδισε 4-1, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες του Γκουαρντιόλα λαθεύουν από την άσπρη βούλα. Ειδικότερα, από τα τελευταία 6 πέναλτι που δεν έχουν βρει εστία στην Πρέμιερ Λιγκ, τα 4 προέρχονται από παίκτες της Σίτι.

Οι “πολίτες”, μάλιστα, έχουν αστοχήσει στα 3 από τα τελευταία 4 πέναλτι που έχουν κερδίσει απέναντι στην ομάδα του Κλοπ.
Γι΄αυτό το λόγο ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα ισχυρίστηκε ότι στο μυαλό του δεν είναι πια αστεία η πιθανότητα να εκτελεί τα πέναλτι ο τερματοφύλακας του.

“Όταν έκανα αυτό το σχόλιο πριν 6 μήνες ήταν αστείο. Τώρα είναι μισό αστείο. Θα το σκεφτώ αν ο Έντερσον θα είναι ο εκτελεστής μας την επόμενη φορά γιατί δεν έχουμε κάποιον σπεσιαλίστα από τα πέναλτι. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε. Σε σημαντικά παιχνίδια δεν πρέπει να χάνουμε τα πέναλτι. Δεν έχει σημασία ο εκτελεστής”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ