ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο Μπενζεμά θα την οδηγεί βρέχει, δε βρέχει!

Ο Καρίμ Μπενζεμά χόρεψε στη βροχή και άνοιξε το δρόμο στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη κόντρα στην Χετάφε (2-0), που την έφερε στο -5 από την Ατλέτικο.

Ο Μπενζεμά θα την οδηγεί βρέχει, δε βρέχει!

Με οδηγό για μια ακόμα φορά τον Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το τρίποντο κόντρα στη Χετάφε (2-0). Ο Γάλλος φορ με κεφαλιά άνοιξε τον… δρόμο στη «βασίλισσα», που τα έκανε… μούσκεμα, υπό την καταρρακτώδη βροχή, στα τελειώματα των φάσεων μέχρι να αναλάβει εκείνος. Ο Μεντί πέτυχε το άλλο γκολ των Μαδριλένων, που μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους 5 βαθμούς, αλλά έχουν και δύο ματς περισσότερα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Καλό ξεκίνημα της Ρεάλ, δοκάρι Μπενζεμά, αλλά όλα μηδέν

Η Ρεάλ μπήκε καλύτερα στο ματς και «άγγιξε» το 1-0 μόλις στο 5′. Από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα στρώθηκε στον Κασεμίρο, που από σχεδόν τη μικρή περιοχή την έστειλε ψηλά άουτ. Οι Μαδριλένοι απειλούσαν συνεχώς στα στημένα και οκτώ λεπτά αργότερα έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ. Ο Ασένσιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπενζεμά νίκησε τους πάντες στον αέρα, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο δοκάρι του Σορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν εύκολα ευκαιρίες. Ουσιαστικά απειλούσαν κυρίως από στημένες φάσεις. Στο 33′ ο Βαράν πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να περνάει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα χρειάστηκε η επέμβαση του Σορία σε σουτ του Μόντριτς από το ύψος της περιοχής. Αυτή ήταν και η πρώτη ευκαιρία των Μαδριλένων, που δεν προήλθε από στημένη φάση. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Το «καθάρισε» σε ένα πεντάλεπτο

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και στο δεύτερο μέρος. Ο Ασένσιο βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Μπενζεμά στο 49′, αλλά ο Σορία έδιωξε το διαγώνιο σουτ του Γάλλου. Ωστόσο το ματς δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό. Σε αυτό φυσικά έπαιζε ρόλο και η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στη Μαδρίτη. Κάτι που δυσκόλευε αφάνταστα το έργο των δύο ομάδων. Στο 61′, όμως, κόντρα στη ροή που είχε πάρει το ματς, η Ρεάλ «άνοιξε» το σκορ. Ο Βινίσιους έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπενζεμά πετάχτηκε στην μπάλα και με κεφαλιά έκανε το 1-0!

Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα, η «βασίλισσα» πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Μαρσέλο σέντραρε από τα αριστερά και ο Μεντί με προβολή έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Σορία. Στο 70′, ο Μπενζεμά σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Όπως είναι λογικό μετά το γκολ του Μεντί, ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά. Η Ρεάλ γύρισε πιο πίσω κι έδωσε την κατοχή στη Χετάφε. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Κουρτουά. Μπενζεμά

Έτσι κύλησαν τα εναπομείναντα λεπτά στο ματς, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει σ’ ένα σχετικά άνετο τρίποντο. Με τη νίκη αυτή η «βασίλισσα» έφτασε τους 46 βαθμούς μετά από 22 αγωνιστικές και παραμένει στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο που έχει, όμως, και δύο ματς λιγότερα. Από την άλλη η έτερη… συμπολίτισσα Χετάφε προβλημάτισε για ακόμα μια φορά φέτος και έμεινε στους 24 βαθμούς μετά από 22 ματς και την 13η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Μάρβιν (55′ Αρίμπας), Ασένσιο (76′ Ίσκο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Χετάφε (Χοσέ Μπορδαλάς): Σορία, Σουάρεθ, Σάκλα, Καμπάθο, Μιραμόντες, Πορτίγιο (55′ Αλενιά), Μαξίμοβιτς, Αραμπάρι, Κουκουρέγια (55′ Ουνάλ), Κούτσο (55′ Μάτα), Άνχελ (55′ Κούμπο).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ