ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Παρί: Δεν μπορεί να πάρει τον Μέσι και ο λόγος είναι απλός

Η Παρί είναι κοντά στην απόκτηση του Μέσι σύμφωνα με ρεπορτάζ που διαρρέουν, αλλά ο Άντερ Ερέρα έθεσε έναν βασικό παράγοντα, που δεν τον υπολόγισε κανείς.

Παρί: Δεν μπορεί να πάρει τον Μέσι και ο λόγος είναι απλός

Η Παρί θα πάρει τον Μέσι. Ένας τίτλος, που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε. Τα τελευταία χρόνια, κάθε μεταγραφική περίοδο, το ίδιο ποίημα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας φτάνουν στην πηγή αλλά δεν πίνουν ποτέ νερό. Τουλάχιστον, αυτή την κατάσταση περιγράφει ο διεθνής Τύπος.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Μπορεί η Παρί να πάρει τον Μέσι; Όχι. Και ο λόγος; Απλός. Απλούστατος. Τον ανέλυσε εξαιρετικά επιτυχημένα ο Άντερ Ερέρα.

Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν εξήγησε πως η συνύπαρξη των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην ίδια ομάδα κάθε άλλο παρά δυνατή δεν είναι. Και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό. Και για να ακριβολογούμε έχει να κάνει με το Financial Fair Play.

«Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ μαζί; Δεν ξέρω πώς θα το επέτρεπε αυτό το Financial Fair Play. Δεν ξέρω τι να πω», είπε ο Ερέρα στην «El Larguero» και πρόσθεσε:

«Δεν θα κάνω κάτι, που δεν μου αρέσει να κάνουν σε εμένα. Όταν όλοι έλεγαν στη Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ, εντός και εκτός ομάδας, δεν μας άρεσε. Δεν θα κάνω το ίδιο. Σέβομαι πολύ τη Μπαρτσελόνα και τον Μέσι. Τον προπονητή και όλους τους παίκτες. Δεν είναι κάποια στρατηγική. Εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω για το θέμα αυτό. Σέβομαι όσους το κάνουν αλλά εγώ βάζω τον εαυτό μου στη θέση της άλλης ομάδας και του Μέσι».

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Τι θα γίνει τελικά με τον Μέσι; Παρί

Αν υπάρχει ομάδα, η οποία μπορεί να «σηκώσει» το οικονομικό βάρος της απόκτησης του Μέσι, αυτή είναι η Παρί. Φυσικά και η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Ερέρα είναι απόλυτα ορθή. Ποιος εγγυάται ότι το Financial Fair Play θα επιτρέψει την απόκτησή του; Κανένας. Ο Ερέρα έβαλε στο τραπέζι έναν παράγοντα, που πολλοί αγνοούσαν. Και ενδεχομένως, τώρα, αρχίζουν να τον συμπεριλαμβάνουν στην υπόθεση «Μέσι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ