ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Το καλοκαίρι οι συζητήσεις για ανανέωση του Σόλσκιερ

Ο Σόλσκιερ μπορεί να οδηγεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αλλά οι συζητήσεις για το συμβόλαιό του αργούν ακόμα.

Το καλοκαίρι οι συζητήσεις για ανανέωση του Σόλσκιερ

Ο Σόλσκιερ θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να δει τι θα αποφασίσει η διοίκηση για την παραμονή του. Οι ιθύνοντες του κλαμπ πραγματοποίησαν συνάντηση, όπου και έλαβαν την συγκεκριμένη απόφαση. Η αξιολόγηση του Σόλσκιερ θα είναι συνολική και με βάση την πορεία της ομάδας όλο τον χρόνο.

Η εικόνα της διοίκησης, πάντως, για την μέχρι τώρα πορεία της Γιουνάιτεντ είναι εξαιρετικά θετική. Αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται πως ξεκαθάρισαν στον Σόλσκιερ σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ. Κι αυτό ούτως ώστε να μην θεωρηθεί η απόφασή τους μη υποστηρικτική απέναντι στην δουλειά του.

Να θυμίσουμε πως ο Σόλσκιερ ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ αμέσως μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο το 2018. Ήταν προσωρινή λύση αλλά απέδειξε πως μπορεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας του Μάντσεστερ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Θα ήταν συνετή η ανανέωση του Σόλσκιερ τώρα;

Σίγουρα θα του έδινε μία επιβεβαίωση. Επιβεβαίωση ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Άλλωστε, έχει βάλει την ομάδα ξανά στις ράγες. Μπορεί ο σταθμός, που θα αράξει το «τραίνο» να μη λέγεται σίγουρα πρωτάθλημα, αλλά δεν παύει να κάνει καλή πορεία.

Η αγωνιστική της εικόνα έχει βελτιωθεί δραματικά. Ναι, φυσικά και έχουν υπάρξει χαμένοι βαθμοί από αφέλεια. Σέφιλντ και Έβερτον αποτελούν τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Όμως, δεν παύει η Γιουνάιτεντ να εκπέμπει αισιοδοξία. Αν μη τι άλλο δεν είναι ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ούτε φέτος και ενδεχομένως για κάποια χρόνια ακόμα. Αλλά είναι φανερό ότι χτίζεται κάτι και έχουν μπει τα θεμέλια. Οι αλλαγές θα είναι απαραίτητες. Και θα προκύψουν και άλλα ζητήματα στην πορεία. Είναι αναμενόμενο. Αλλά τα «μπετά» έχουν μπει και πάνε να μπουν οι πρώτες κολώνες. Αυτό ακριβώς σχολιάζουν και τα βρετανικά Μέσα, τα οποία δεν επευφημούν αλλά ούτε κριτικάρουν αρνητικά την απόφαση των διοικούντων της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ