ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Δε κάνει λάθος ούτε για… πλάκα ο Ουπαμεκανό! (stats)

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λειψία και το πιο απίθανο στατιστικό του είναι ότι δεν κάνει... ποτέ λάθος.

Δε κάνει λάθος ούτε για… πλάκα ο Ουπαμεκανό! (stats)

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις του στη Λειψία. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πολλές κορυφαίες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο τους. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα στην άμυνα της γερμανικής ομάδας. Τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής ουσιαστικά. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κονατέ, συμπληρώνοντας ιδανικά ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, ο 22χρονος στόπερ είναι αυτός που κατά κύριο λόγο εντυπωσιάζει.

Οι τοποθετήσεις του στην άμυνα είναι εξαιρετικές, όπως ακριβώς και τα αθλητικά του προσόντα. Ένα προτέρημα, όμως, που έχει και πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η ψυχραιμία του. Είναι ένας αμυντικός που σπάνια θα κάνει λάθος. Μάλιστα, δεν έχει κάνει σχεδόν ποτέ λάθος που να οδηγεί σε γκολ αντίπαλης ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Whoscored.com», στα 102 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην Bundesliga ο Ουπαμεκανό, έχει κάνει μόλις ένα λάθος το οποίο να έφερε και γκολ από αντίπαλο της Λειψίας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ουπαμεκανό

Ο Ουπαμεκανό έχει γίνει μήλον της έριδος για όλη την Ευρώπη

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα… τρομακτικό στατιστικό για τον Γάλλο στόπερ. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο νεαρός ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που το όνομα του ακούγεται για ένα σωρό κορυφαίες ομάδες. Άλλωστε και η ύπαρξη ρήτρας 43 εκατομμυρίων ευρώ για το φετινό καλοκαίρι, σίγουρα έχει παίξει τον ρόλο της. Εξάλλου, πρόκειται για ένα… νορμάλ ποσό για την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, η Μπάγερν Μονάχου δείχνει να έχει προλάβει τους πάντες και να πλησιάζει στην απόκτηση του. Οι Βαυαροί δουλεύουν εδώ και καιρό την περίπτωση του. Άλλωστε, πάντα έχουν ανοικτές της κεραίες τους για παίκτες που ξεχωρίζουν στην Bundesliga. Στην περίπτωση του Ουπαμεκανό, φαίνεται πως έχουν κάνει τις πρώτες τους επαφές πριν κάποιο διάστημα και ουσιαστικά περιμένουν να έρθει η στιγμή για να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του. Ωστόσο, ο Γάλλος στόπερ βρίσκεται στα ραντάρ και άλλων κορυφαίων ομάδων ανά την Ευρώπη. Οπότε δε θεωρείται απίθανο να δοθεί «μάχη» για την απόκτηση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ