Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Διαβολικός» Μακ Τόμινει έδωσε τη πρόκριση στη Γιουνάιτεντ (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Διαβολικός» Μακ Τόμινει έδωσε τη πρόκριση στη Γιουνάιτεντ (vid)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Γουέστ Χαμ όμως με τον Μακ Τόμινει ξανά σε εξαιρετική βραδιά βρήκε τη λύση και πήρε τη πρόκριση στους «8» του FA Cup.

10.02.2021 | 00:04

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν σταματημό. Το καλεντάρι του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έφερε απόψε τη Γουέστ Χαμ στα πλαίσια του FA Cup. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» υποδέχθηκαν τους Λονδρέζους με στόχο τη νίκη πρόκριση στην 6η φάση του θεσμού.

Σόλσκιερ και Ντέιβιντ Μόγιες επιχείρησαν να ανακατέψουν την τράπουλα δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα, τα οποία μερικά εξ αυτών ήθελαν να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση βασικού. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το έλεγχο. Με τους Μαρσιάλ, Ράσφορντ και Γκρίνγουντ η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «Σφυριών».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο μηδέν, με τις δύο ομάδες να μη φθάνουν στη μεγάλη φάση. Η Γουέστ Χαμ περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα μένοντας αρκετά μακριά από την εστία του Χέντερσον. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν όμως οι περισσότερες προσπάθειές τους έμειναν ημιτελείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τους χώρους αναζητώντας περισσότερο το πολυπόθητο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης ανήκει στους γηπεδούχους. Ο Μάρκους Ράσφορντ βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε όμως ο Φαμπιάνσκι ήταν σε ετοιμότητα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να ψάχνουν τη δική τους ευκαιρία. Με τους Σούτσεκ και Φορνάλς οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να επιτεθούν χτυπώντας με γρήγορες αντεπιθέσεις. Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με την αναμέτρηση μοιραία να πηγαίνει στη παράταση.

Καθάρισε ο Μακ Τόμινει για τη Γιουνάιτεντ

Εκεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε περισσότερο σοβαρή από την αντίπαλό της. Οι προσπάθειες των παικτών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απέδωσαν τελικά καρπούς στο 97ο λεπτό. Ο Μακ Τόμινει πάτησε περιοχή και με σουτ στη κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version