ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Προβάδισμα τελικού η Σεβίλλη, με αυτό το… μαλλί (vid)

Ισχυρές βάσεις πρόκρισης στο μεγάλο τελικό του Copa Del Rey έβαλε απόψε η Σεβίλλη, με την ομάδα από την Ανδαλουσία να κερδίζει καθαρά την Μπαρτσελόνα με 2-0.

Προβάδισμα τελικού η Σεβίλλη, με αυτό το… μαλλί (vid)

Το κύπελλο Ισπανίας οδεύει στο φινάλε του, καθώς πλέον βρισκόμαστε αισίως στα ημιτελικά του θεσμού. Το πρώτο ζευγάρι, το οποίο θα χαρίσει το έναν εκ των δύο φιναλίστ αποτελείται από δύο εκ των κορυφαίων του ισπανικού ποδοσφαίρου. Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα, μια διπλή μονομαχία που θα μπορούσε κάλλιστα να διεξαχθεί σε ένα παιχνίδι, στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Σεβίλλη υποδέχθηκε απόψε τους Καταλανούς στην πρώτη μεταξύ τους μάχη στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν. Η ομάδα από την Ανδαλουσία παρατάχθηκε με όλα της τα αστέρια προκειμένου να αποκτήσει στο φινάλε της βραδιάς πλεονέκτημα ενόψει επαναληπτικού. Ο Τζουλιέν Λοπετέγκι θέλησε από το ξεκίνημα του αγώνα να δείξει στον αποψινό του αντίπαλο, Ρόναλντ Κούμαν τις προθέσεις του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Σεβίλλη Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί προσπάθησαν αρχικά να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους κάνοντας δική τους τη κατοχή της μπάλας. Όλα αυτά κράτησαν μονάχα 20 λεπτά καθώς από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν εκείνοι τις πρωτοβουλίες. Η Σεβίλλη ευτύχησε στο 25′ να ανοίξει το σκορ και να προβληματίσει αρκετά τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ για τους Σεβιγιάνους ο Ζουλς Κουντέ με τον Γάλλο στόπερ να σκοράρει ολοκληρώνοντας εκπληκτική ατομική ενέργεια.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειχναν περισσότερο απειλητικοί. Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα έφθασαν πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ. Το δυνατό σουτ του Εσκουδέρο βρήκε σε ετοιμότητα τον τερ Στέγκεν με τον Γερμανό να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στον αντίποδα μοναδική καλή στιγμή για τη Μπαρτσελόνα ο χαμένο τετ α τετ του Μέσι στο 8′.

Άντεξε στους κραδασμούς η Σεβίλλη

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Η Μπαρτσελόνα με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου έδειξε διάθεση να αυξήσει τη πίεση της επιδιώκοντας την ισοφάριση. Στο 56′ οι «μπλαουγκράνα» έφθασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Μέσι βρήκε ξανά απάντηση από τον Μπόνο. Ένα λεπτό αργότερα ο ταλαντούχος τερματοφύλακας απομάκρυνε τη μπάλα στερώντας από τον Ντεμπελέ γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Από το 60′ και μετά το παιχνίδι ισορρόπησε με τους Σεβιγιάνους να μπλοκάρουν πολλές από τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους Καταλανούς στο 84′ ήρθε και δεύτερο «χτύπημα» από πλευράς Σεβίλλης. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στη κόντρα ο Ράκιτιτς πάτησε περιοχή και νίκησε τον τερ Στέγκεν για το 2-0. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Τζουλιέν Λοπετέγκι να επικρατεί με καθαρό σκορ ενόψει του επαναληπτικού στο Καμπ Νου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ