ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σο: «Κανείς προπονητής καλύτερος του Σόλσκιερ»

Ο Λουκ Σο αποθέωσε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την επιρροή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έριξε τα «καρφιά» του στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σο: «Κανείς προπονητής καλύτερος του Σόλσκιερ»

Σαφέστατα ο Λουκ Σο είναι από τους πιο αναγεννημένους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα. Η έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην ομάδα τον Δεκέμβριο του 2018 σίγουρα έπαιξε το ρόλο της. Ο Άγγλος μπακ, εξάλλου, δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον προκάτοχο του, Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε φτάσει και στο σημείο να τον επικρίνει δημόσια μετά από έναν αγώνα με την Έβερτον το 2017. Η αντικατάσταση του, όμως, από τον Νορβηγό πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων», έφερε και την αγωνιστική άνοδο του Σο.

Ο ίδιος μοιάζει πραγματικά να είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης. Άλλωστε, αποτελεί έναν εκ των πιο χρήσιμων παικτών στα πλάνα του Σόλσκιερ. Ο Άγγλος μπακ, μιλώντας στο BBC και τον Γκάρι Λίνεκερ, αποθέωσε τον νυν προπονητή του, τονίζοντας πως δεν μπορεί κανείς προπονητής να συγκριθεί μαζί του. «Το στιλ του Όλε είναι ευεργετικό για μένα. Ο τρόπος που προπονεί είναι μοναδικός, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου. Αισθάνομαι πως ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να πάρει από τον κάθε παίκτη τον καλύτερο εαυτό του.

Είναι πάντα ωραίο να έχεις ένα χέρι πάνω από τον ώμο σου, η εμπιστοσύνη και η πίστη του προπονητή αυτού σε μένα, με πήγε σε άλλο επίπεδο. Είμαι ακόμα νέος πάντως και έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σο, ο οποίος ήδη τη φετινή σεζόν μετράει πέντε ασίστ σε 26 συμμετοχές του με την Γιουνάιτεντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σο: «Δύσκολη περίοδος με τον Μουρίνιο»

Παράλληλα, ο 25χρονος αμυντικός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον Μουρίνιο στον πάγκο. Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχθεί τα προβλήματα που υπήρχαν με τον Πορτογάλο τεχνικό. Όπως ανέφερε αρκετές φορές δεν μπορούσε να μιλήσει γι’ αυτό. Έτσι, ο κόσμος άκουγε τη μια μόνο πλευρά της ιστορίας. Ωστόσο, ανέφερε πως διάλεξε να μείνει σιωπηλός και να βελτιωθεί, κάτι το οποίο τον βοήθησε να γίνει καλύτερος.

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος επειδή μερικές φορές δεν μπορούσα να μιλήσω στον κόσμο και άκουγαν μόνο τη μία πλευρά της ιστορίας. Ήξερα εκείνη τη στιγμή πως η καλύτερη επιλογή για μένα ήταν να παραμείνω σιωπηλός. Αρκετοί άνθρωποι με στήριζαν αλλά ήξερα ότι έπρεπε να μείνω σιωπηλός και να βελτιώνομαι. Πέρασα πολλά, που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο», δήλωσε ο Σο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ