ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Τελικό η Αταλάντα – Εκτός η κυπελλούχος Νάπολι! (vid)

Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia για την Αταλάντα, με την ομάδα του Γκασπερίνι να πετάει εκτός την κάτοχο του τροπαίου, Νάπολι!

Τελικό η Αταλάντα – Εκτός η κυπελλούχος Νάπολι! (vid)

Καιρός ήταν η ομαδάρα που λέγεται Αταλάντα να διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Γκασπερίνι έχει ανέβει επίπεδα. Έχει κάνει άλματα προόδου με ποδοσφαιρικό θράσσος, μιας και συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου. Με πιο πρόσφατο επίτευγμα τον αποκλεισμό της Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» θυμίζουμε πέρσι είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας, αλλά γνώρισαν ηχηρό αποκλεισμό.

Αυτός θα είναι ο 5ος τελικός που φτάνουν οι Μπεργκαμάσκι με μοναδική κατάκτηση τη σεζόν 1962/63 και ο πρώτος στην ιστορία του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε αυτούς και τους Μπιανκονέρι.

H Αταλάντα νίκησε στα ίσια την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Στο δεύτερο ματς που έγινε στο Μπέργκαμο, επικράτησε 3-1 της Νάπολι. Το πρώτο ματς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πεσίνα που σημείωσε δυο γκολ. Το πρώτο έβαλε ο Ζαπάτα, ενώ ο Λοσάνο ήταν ο σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Μόλις στο δέκατο λεπτό η Αταλάντα άνοιξε το σκορ, με τον Ζαπάτα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με φαλτσαριστό σουτ. Πριν προλάβει η Νάπολι να καταλάβει τι έγινε, δέχτηκε και δεύτερο «χαστούκι». Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Πεσίνα στην επιτομή της ομαδικότητας για τους γηπεδούχους. Στο 38′ λίγο έλειψε ο Μουριέλ να κάνει το 3-0 και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από το ημίχρονο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Αταλάντα

Δεν μπόρεσε καθόλου η Νάπολι

Οι Ναπολιτάνοι δεν έδειξαν σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα ότι μπορούν να απειλήσουν. Το γκολ του Λοσάνο στο 53ο λεπτό αναπτέρωσε τις ελπίδες τους. Αλλά μέχρι εκεί ήταν το ταβάνι για την κάτοχο του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Αταλάντα έχασε διπλή ευκαιρία στο 52′ με τους Γκοσένς και Ζαπάτα να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.

Ούτε ο Ίλισιτς στο 67ο λεπτό δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία. Αλλά την… μπουγάδα καθάρισε ο Πεσίνα με δεύτερο προσωπικό γκολ. Στο 78′ πήρε ασίστ από τον Ζαπάτα και νίκησε τον Οσπίνα για το 3-1. Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό, με την Αταλάντα να προκρίνεται στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ