ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Υποψήφιος πρόεδρος της Μπάρτσα θέλει τον Νάγκελσμαν

Ο υποψήφιος για την προεδρεία της "Μπάρτσα", Χοάν Λαπόρτα, θέλει να φέρει τον Γιούργκεν Νάγκελσμαν σε περίπτωση απόλυσης του Κούμαν.

Υποψήφιος πρόεδρος της Μπάρτσα θέλει τον Νάγκελσμαν

Στις 7 Μαρτίου, η “Μπάρτσα” θα μάθει ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της, καθώς τότε θα διεξαχθούν οι εκλογές. Πρόκειται μία μέρα ορόσημο για το κλαμπ, από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά. Από το μέλλον του Μέσι στο σύλλογο μέχρι την μεταγραφική πολιτική και τον προπονητή της επόμενης ημέρας.

Οι  υποψήφιοι για την προεδρεία της Μπάρτσα είναι ο Χοάν Λαπόρτα, ο Βίτορ Φοντ και ο Άντονι Φρέισα. Αν και ο Φοντ ήδη έχει αποκαλύψει μέρος των σχεδίων του, ο Λαπόρτα δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ανοιχτό βιβλίο. Ωστόσο, σύμφωνα με άρθρο από τον έμπιστο Σέρχιο Γκονζάλεθ, ο Λαπόρτα έχει ήδη σκεφτεί τον επόμενο εκλεκτό για τον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που η συνεργασία με τον Κούμαν δεν πάει κατ΄ευχήν.

Ειδικότερα, αν και εμπιστεύεται τον Κούμαν, σχεδιάζει να φέρει τον φέρελπι προπονητή της Λειψίας, Γιούργκεν Νάγκελσμαν ως αντικαταστάτη του. Επιπλέον σχεδιάζει να φέρει από τους “ταύρους” τον Ραλφ Ράγκνινγκ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Νάγκελσμαν

Ο Νάγκελσμαν είναι ο διάδοχος των Κλοπ και Πεπ

Ο νυν προπονητής της Λειψίας είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην προπονητική. Σε μία εποχή που όλα μοιάζουν δοκιμασμένα, ο Νάγκελσμαν καταφέρει να παράγει νεωτερισμούς στη γερμανική ομάδα που κοουτσάρει. Γι΄αυτό πολλοί τον θεωρούν τον διάδοχο του Κλοπ και του Γκουαρντιόλα στους πάγκους.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της “Μπάρτσα” από τον 33χρονο κόουτς είναι ότι ασπάζεται τις ιδέες του ιερού τοτέμ των “μπλαουγκράνα”, Γιόχαν Κρόιφ. Συγκεκριμένα, ακολουθεί τις αρχές του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου του Ολλανδού και πιστεύει ότι κάθε παίκτης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να παίξει οπουδήποτε στο γήπεδο.

Γι΄αυτό βλέπουμε συχνά τα μπακ του να αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, να παίζει χωρίς φορ και γενικά να είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνεις τις θέσεις των παικτών του στο γήπεδο.

Η περσινή πορεία της Λειψίας μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει τι μπορεί να πετύχει με ένα μικρό και φτωχό ρόστερ. Αν, μάλιστα, ένας σύλλογος του δώσει χρήματα για να επενδύσει τότε το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ