ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Είχε… ζόρια, αλλά και Έιμπραχαμ η Τσέλσι!

Η Τσέλσι τα βρήκε... μπαστούνια κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, αλλά ο Τάμι Έιμπραχαμ την λύτρωσε (1-0) και την έστειλε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Είχε… ζόρια, αλλά και Έιμπραχαμ η Τσέλσι!

Μπορεί η Τσέλσι να ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, αλλά είχε… Έιμπραχαμ! Ο Άγγλος επιθετικός βρήκε δίχτυα για 11η φορά τη φετινή σεζόν και το γκολ του ήταν αρκετό  για να στείλει τους «μπλε» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (1-0). Τέταρτη σερί νίκη για τους Λονδρέζους με τον Τούχελ στον πάγκο. Θα αντιμετωπίσουν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον επόμενο γύρο όντας το φαβορί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Στο μηδέν η Τσέλσι, στο τιμόνι η Μπάρνσλεϊ

Η Μπάρνσλεϊ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Πρέσαρε ψηλά και ανάγκαζε σε αρκετά λάθη την Τσέλσι. Μάλιστα στο 10′ έφτασε μια «ανάσα» από το να ανοίξει το σκορ. Ο Μόουατ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τσάπλιν τη βρήκε ίσα ίσα με το κεφάλι και την έβγαλε στον Μπρίτεν που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας από την μικρή περιοχή, αλλά ο Κέπα απέκρουσε ενστικτωδώς.

Σταδιακά οι «μπλε» άρχισαν να συνέρχονται και να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο. Ανέκτησαν εν πολλοίς την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Κόλινς. Ουσιαστικά η πιο καλή στιγμή του στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41′. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ συνεργάστηκαν άψογα, ο Χάντσον-Οντόι σέντραρε από τα δεξιά, αλλά ο Πούλισιτς δεν βρήκε καλά την μπάλα στέλνοντας την άουτ.

Οι γηπεδούχοι αν και έχασαν την ορμή του ξεκινήματος πλησίασαν ξανά στο γκολ στο 45′. Έπειτα από ωραία κομπίνα σε φάουλ, ξανά ο Μπρίτεν βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το συρτό πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ. Τσέλσι

Έιμπραχαμ, ο λυτρωτής της Τσέλσι

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου. Η Τσέλσι πήρε από την αρχή τα ηνία και απείλησε για πρώτη φορά στο 58′. Ο Χάντσον-Οντόι έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι «μπλε» έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα. Από εκτέλεση φάουλ του Έμερσον, ο Ρούντιγκερ πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τελικά η πίεση της ομάδας του Τόμας Τούχελ απέφερε καρπούς στο 63′. Ο Γκίλμουρ βρήκε με κάθετη πάσα τον Τζέιμς που την γύρισε στον Έιμπραχαμ, ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το 1-0! Το γκολ ηρέμησε αρκετά την Τσέλσι, που στο 72′ είχε ακόμα μια καλή στιγμή. Ο Χάντσον-Οντόι συνέκλινε και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, αλλά πλάσαρε άουτ. Η Μπάρνσλει που δεν ήταν το ίδιο καλή στο δεύτερο μέρος είχε την ευκαιρία της να ισοφαρίσει στο 78′. Από εκτέλεση φάουλ του Μόουατ, ο Κέπα έκανε κακή έξοδο και ο Σολμπάουερ σούταρε στην κενή εστία, με τον Έιμπραχαμ να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση της αναμέτρησης, με την Τσέλσι να κρατάει το υπέρ της 1-0.

Με τη νίκη αυτή οι «μπλε »παρέμειναν αήττητοι με τον Τούχελ στον πάγκο τους και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη η Μπάρνσλεϊ κρατάει το πολύ καλό πρώτο της ημίχρονο και στρέφεται πλέον στις υποχρεώσεις της στην Championship.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπάρσνλεϊ (Βαλεριέν Ισμαέλ): Κόλινς, Σίμπικ (76′ Σολμπάουερ), Χέλικ, Άντερσεν, Μπρίτεν (73′ Γουίλιαμς), Κέιν (73′ Πάλμερ), Μόουατ, Στάιλς, Αντεμπογιέτζο (59′ Ντάικ), Τσάπλιν (59′ Φρίζερ), Γούντροου.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Κέπα, Αλόσνο (46′ Τζέιμς), Κρίστενσεν (46′ Ρούντιγκερ), Ζουμά, Έμερσον, Καντέ, Γκίλμουρ, Πούλισιτς (80′ Κόβασιτς), Ζίγιες (69′ Αντζόριν), Χάντσον-Οντόι, Έιμπραχαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ