ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Ινφαντίνο: «Γεμάτα γήπεδα, αλλά με τήρηση των μέτρων»

Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο, ξεκαθάρισε ότι για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, πρέπει να τηρηθούν πλήρως τα μέτρα κατά του Covid 19.

Ινφαντίνο: «Γεμάτα γήπεδα, αλλά με τήρηση των μέτρων»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου 2022) στο Κατάρ, θα διεξαχθεί παρουσία κοινού. Υπάρχει ελπίδα με πλήρη γήπεδα, αλλά ίσως και με μέτρα κατά του κορωνοϊού. Αυτό δήλωσε στην Ντόχα ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, όπου βρίσκεται για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Τίγκρες. Σύμφωνα με τον οποίο «είναι πιθανό, τότε, να ληφθούν προληπτικά μέτρα».

Εκείνα που ισχύουν αυτές τις ημέρες στο Κατάρ, για την τρέχουσα διοργάνωση, είναι πολύ αυστηρά. Με διάφορους κύκλους δοκιμών για τις ομάδες, κάθε μία από τις οποίες είναι απομονωμένη σε διαφορετικό ξενοδοχείο και με υποχρεωτική καραντίνα επτά ημερών, πριν μπορέσει να φύγει. Όπως και για όλους τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ταξίδεψαν στη χώρα για να καλύψουν την εκδήλωση.

Αυτά δήλωσε ο Ινφαντίνο:

«Νομίζω ότι από τώρα έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα πρέπει να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις σήμερα. Θα χρειαστεί ακόμα κάποιος χρόνος, αλλά από εδώ μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχουν ακόμα σχεδόν δύο χρόνια. Ελπίζουμε ότι εν τω μεταξύ τα πράγματα θα είναι σχεδόν στο φυσιολογικό», είπε ο Ινφαντίνο. Ινφαντίνο

«Και αν ορισμένες από τις χώρες έχουν δυσκολίες με τα εμβόλια, σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ρόλο μας για να τα βοηθήσουμε. Αλλά επαναλαμβάνω ότι έχουν απομείνει σχεδόν δύο χρόνια, και ελπίζω ότι όταν έρθει η ώρα, όλοι θα έχουν εμβολιαστεί», πρόσθεσε.

Ο Ινφαντίνο υπογράμμισε τότε ότι «το ποδόσφαιρο έχει ξαναρχίσει, αφού σταμάτησε σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει, αλλά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να φτάσουμε πολύ κοντά».

Ένα άλλο πρόβλημα θα είναι η συμφόρηση του αγωνιστικού ημερολογίου. Αλλά παρά το γεγονός αυτό, ο πρόεδρος της FIFA διαβεβαιώνει ότι «αργά ή γρήγορα το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων θα γίνει 24 ομάδες, από τις διάφορες ηπείρους. Πρέπει ακόμη να προσδιορίσουμε την περίοδο κι επομένως δεν γνωρίζουμε πότε. Αλλά θα συμβεί κι αυτό θα είναι καλό γιατί θα αυξήσει την ελκυστικότητα του αθλήματός μας».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ