ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Μάχη» Γιούβεντους – Ίντερ για το αστέρι της Σαμπντόρια!

Γιουβέντους και Ίντερ ερίζουν για την απόκτηση του Μίκελ Ντάμσγκααρντ, ο οποίος πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Σαμπντόρια.

«Μάχη» Γιούβεντους – Ίντερ για το αστέρι της Σαμπντόρια!

Τα τελευταία χρόνια είμαστε συνηθισμένοι στις «μάχες» Γιουβέντους και Ίντερ εντός αγωνιστικών χώρων. Όπως έγινε και στους διπλούς αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πριν λίγες ημέρες. Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι με έπαθλο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Την ευκαιρία να προσθέσουν έναν ακόμα τίτλο στη συλλογή τους. Η «Γηραιά Κυρία» ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια της… κόντρας με συνολικό σκορ 2-1. Το σκορ με το οποίο είχε περάσει από το Μιλάνο, αφού η ρεβάνς έμεινε στο 0-0. Έτσι, η ομάδα του Αντρέα Πίρλο θα διεκδικήσει την κούπα στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα.

Ωστόσο, «γηραιά κυρία» και «νερατζούρι» τίθενται συνεχώς αντιμέτωποι και… εξωγηπεδικά. Αυτή τη φορά «μήλον της έριδος» τον δύο αποτελεί το νέο «αστέρι» της Σαπμντόρια. Ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ. Σχεδόν πάντοτε όταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από ομάδα στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας εντυπωσιάζει, τα μεγάλα «ψάρια» τον παρακολουθούν άμεσα. Έτσι έχει γίνει και στην περίπτωση του νεαρού Δανού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Ντάμσγκααρντ Γιουβέντους

Γιουβέντους το φαβορί, αλλά δεν παίζει μόνη της

Ο 20χρονος εξτρέμ, εξάλλου, αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τους «μπλουτσερκιάτι», αλλά ήδη πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Στη φετινή σεζόν μετράει ήδη 2 γκολ και 4 ασίστ σε 20 συμμετοχές. Οι αριθμοί, όμως, δεν λένε στο έπακρο την αλήθεια για εκείνον, αφού μοιάζουν… φτωχοί. Ο ίδιος αποτελεί σταθερή πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Οι εμφανίσεις του αυτές, σύμφωνα με το «Calciomercato.com» έχουν φέρει Γιουβέντους και Ίντερ σε θέση «μάχης». Ωστόσο, δεν «παίζουν» μόνες τους για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και η Τότεναμ, αλλά και αρκετές ομάδες της Bundesliga βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Ντάμσκααρντ. Η «Γηραιά Κυρία» είναι αυτή που παρουσιάζεται ως το φαβορί για την απόκτηση του το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, εδώ και μερικά χρόνια έχει προχωρήσει σε αρκετές εντός των συνόρων «επενδύσεις». Πάντως, το δημοσίευμα τονίζει πως η Σαμπντόρια τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές πωλήσεις σε ομάδες της Premier League. Μάλιστα, φέρνει ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τις παραχωρήσεις των Λούκας Τορέιρα και Ντένις Πρατ σε Άρσεναλ και Λέστερ αντίστοιχα. Οπότε δεν πρέπει να θεωρείται εντελώς απίθανο να δούμε και τον νεαρό Δανό στην Αγγλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ