ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Με φανέλες του τιμωρημένου Ονάνα όλος ο Άγιαξ! (pic)

Με φανέλες του Αντρέ Ονάνα, που τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου από τα γήπεδα, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Άγιαξ εκφράζοντας τη στήριξη τους.

Με φανέλες του τιμωρημένου Ονάνα όλος ο Άγιαξ! (pic)

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έσκασε σαν «κεραυνός» η είδηση της τιμωρίας του Αντρέ Ονάνα. Ο τερματοφύλακας του Άγιαξ είχε βρεθεί θετικός σε αντι-ντόπινγκ τεστ τον περασμένο Οκτώβριο. Γι’ αυτό και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για έναν ολόκληρο χρόνο. Μια ποινή η οποία άφησε έκπληκτους τους ανθρώπους του «Αίαντα». Κυρίως για την τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια της, αφού θα στερηθούν τις υπηρεσίες του βασικού τερματοφύλακα τους για τους επόμενους 12 μήνες.

Βέβαια, το ίδιο σοκαρισμένοι ήταν και οι συμπαίκτες του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα τον Ονάνα με μία κίνηση τους στο ντέρμπι με την Άιντχοφεν για το κύπελλο Ολλανδίας. Τι έκαναν; Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης είχαν αποφασίσει να φορέσουν όλοι τη φανέλα του συμπαίκτη τους. Όπως είναι λογικό, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες για να δει το παιχνίδι, συγκινήθηκε από την ενέργεια αυτή. Μάλιστα, και μέσα από τα social media του Άγιαξ εκφράστηκε η στήριξη στον Καμερουνέζο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Ο λόγος της τιμωρίας του Ονάνα

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονάνα τιμωρήθηκε ουσιαστικά από ένα λάθος. Βλέπετε, ο ίδιος είχε πάρει κατά λάθος ένα χάπι της γυναίκας του και όχι αυτό που έπρεπε. Έτσι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φανεί στο τεστ και να θεωρηθεί απαγορευμένη ουσία. Όπως είναι λογικό επήλθε και η τιμωρία του Καμερουνέζου τερματοφύλακα. Πάντως, ο Άγιαξ είχε ήδη ανακοινώσει πως θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο (CAS) για την υπόθεση.

Κι αυτό γιατί στις τάξεις της ολλανδικής ομάδας θεωρούν ιδιαίτερα βαριά την ποινή. Κάτι που είχε κάνει γνωστό και ο αθλητικός διευθυντής των Ολλανδών και πάλαι ποτέ τερματοφύλακας, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ. Όπως είχε τονίσει, στον Άγιαξ περίμεναν μια τιμωρία υπό όρους ή έστω μικρότερη ποινή από τους 12 μήνες. Κι αυτό γιατί όπως ανέφερε η συγκεκριμένη ουσία δεν χρησιμοποιήθηκε για να δυναμώσει το σώμα του ή για να βελτιώσει την απόδοση του. Ονάνα

«Αποκηρύσσουμε κατηγορηματικά τις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και προφανώς παλεύουμε για να καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα, τόσο για τον Αντρέ προσωπικά, όσο και για εμάς σαν σύλλογο. Ο Αντρέ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, που έχει αποδείξει την αξία του στον Άγιαξ εδώ και χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους. Ελπίζαμε σε μια τιμωρία υπό όρους ή μια μικρότερη ποινή από αυτούς τους 12 μήνες. Κι αυτό γιατί (σ.σ η ουσία) δεν σκόπευε να δυναμώσει το σώμα του ή να βελτιώσει την απόδοση του», είχε αναφέρει μετά την τιμωρία του Ονάνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ