Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τρέχει» ο Αραούχο για να προλάβει την Παρί
Home Page

«Τρέχει» ο Αραούχο για να προλάβει την Παρί

Ο Ρόναλντ Αραούχο βρίσκεται στα «πιτς» αλλά προσπαθεί να υπερβεί εαυτόν και να βρεθεί ετοιμοπόλεμος ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

11.02.2021 | 15:33

Ο Ρόναλντ Αραούχο «τρέχει» για να προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ελλείψει και του Ζεράρ Πικέ, η παρουσία του Αραούχο στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα κρίνεται μείζονος σημασίας.

Να θυμίσουμε πως ο Αραούχο τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα κόντρα στη Μπέτις. Οι ενδείξεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας δεν ήταν ενθαρρυντικές και έδειξαν πως ο Ουρουγουανός θα μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Ωστόσο, το αρκετά «βαρύ» πρόγραμμα των Καταλανών, προστάζει την γρήγορη επιστροφή του. Αυτή ακριβώς προσπαθεί να πετύχει και η ιατρική ομάδα των «μπλαουγκράνα». Ειδικά μετά την ήττα από τη Σεβίλλη με 2-0 και τα εμφανή αμυντικά προβλήματα, ο Κούμαν απευθύνθηκε στους γιατρούς της Μπαρτσελόνα προκειμένου να μάθει κατά πόσο πιθανή είναι η άμεση επιστροφή του Αραούχο.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Και αν δεν προλάβει ο Αραούχο, ποιος θα παίξει;

Η απουσία του 21χρονου βάζει έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Ρόναλντ Κούμαν για την αντικατάστασή του. Έχει αγωνιστεί σε 15 από τα 16 φετινά παιχνίδια της ομάδας και αποτελούσε βασική επιλογή του Ολλανδού. Η τεχνική του, η ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια και η κυριαρχία του στον αέρα ήταν τα στοιχεία, που άρεσαν στον Κούμαν. Τώρα, ωστόσο, καλείται να βρει αντικαταστάτη του. Και μάλιστα, άμεσα.

Ο τραυματισμός του Αραούχο ήρθε σε μία πολύ κρίσιμη φάση της χρονιάς για τη Μπαρτσελόνα. Συνεχή παιχνίδια μείζονος σημασίας, με τους βασικούς αμυντικούς εκτός μάχης. Ζεράρ Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό. Συνεπώς, η ανάδειξη κάποιου ικανού αντικαταστάτη μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τον Κούμαν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version