ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Έκανε double στα βραβεία του μήνα για… πλάκα η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι πήγε «τρένο» τον Ιανουάριο και είδε τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ιλκάι Γκουντογκάν να βγαίνουν προπονητής και παίκτης του μήνα αντίστοιχα.

Έκανε double στα βραβεία του μήνα για… πλάκα η Σίτι!

Το τελευταίο διάστημα η  Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει πραγματικά με ένα τρένο δίχως φρένα. Οι «πολίτες» από τα τέλη του 2020 και μέσα στην χρονιά που μπήκε είναι ασταμάτητοι. Δεν είναι τυχαίο ότι μετρούν συνολικά 15 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα ασύλληπτο νούμερο, το καλύτερο στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ενδεικτικό της κυριαρχίας τους στα ματς είναι και το ρεκόρ τερμάτων τους. Ειδικότερα, έχουν πετύχει 40 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 5 σε σύνολο 15 παιχνιδιών. Παράλληλα, έχουν κρατήσει 5 φορές ανέπαφη την εστία τους. Επιτεύγματα σχεδόν πέρα από κάθε λογική.

Οι συγκεκριμένοι αριθμοί όπως είναι λογικό έφεραν και βραβεία για τη Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν… απόλυτη στην Premier League τον Ιανουάριο, με 6/6 νίκες, κάτι που έφερε και την ανακήρυξη του Καταλανού σε προπονητή του μήνα. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα η Σίτι είχε εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για τις περισσότερες νίκες που έχει πετύχει ποτέ μια ομάδα σε έναν μήνα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Έτσι, οι «πολίτες» έκαναν.. double στα βραβεία του μήνα. Κι αυτό γιατί ο Ιλκάι Γκουντογκάν αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Premier League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Τα… ακραία νούμερα του Γκουντογκάν με τη Σίτι

Ο Γερμανός μέσος πετούσε «φωτιές» μέσα στον Ιανουάριο. Συνολικά πέτυχε 5 γκολ σε 6 ματς στην Premier League, τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη, σκοράροντας μια φορά ανά 94 λεπτά. Το πιο αξιοσημείωτο στατιστικό του είναι πως τα προηγούμενα 5 γκολ του τα είχε πετύχει σε 50 παιχνίδια. Ήτοι ένα γκολ ανά 715 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά τη φετινή σεζόν ο 30χρονος μέσος μετράει 9 γκολ και 1 ασίστ σε 17 συμμετοχές, έχοντας αυξήσει τρομερά την παραγωγικότητα του. Γκουντογκάν Σίτι

«Το highlight του Ιανουαρίου ήταν το σερί που κάναμε, το συναίσθημα που έχεις μέσα σου ότι είσαι δυνατός σαν ομάδα, όχι μόνο εσύ σαν παίκτης. Αυτό είναι το ωραίο. Είχα αυτό το συναίσθημα κάποιες φορές, τη χρονιά που φτάσαμε τους 100 βαθμούς, τη σεζόν που πήραμε το πρωτάθλημα στο τέλος με διαφορά ενός βαθμού από τη Λίβερπουλ. Έχεις αυτό το συναίσθημα μερικές φορές, όπου νιώθεις δυνατός και ανίκητος. Αυτό ήταν πιθανώς το καλύτερο πράγμα που συνέβη σε όλο τον μήνα», δήλωσε ο Γκουντογκάν μετά την παραλαβή του βραβείου του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ