ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Φεύγει απ΄ τη Ρεάλ και χάνει ένα σωρό ρεκόρ ο Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος μοιάζει να βρίσκεται μια «ανάσα» από την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας την ευκαιρία να κυνηγήσει μερικά ιστορικά ρεκόρ.

Φεύγει απ΄ τη Ρεάλ και χάνει ένα σωρό ρεκόρ ο Ράμος!

Το τέλος εποχής της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος θεωρείται πλέον σχεδόν δεδομένο το καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που λήγει και το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ με τη «βασίλισσα». Μάλιστα, όπως ανέφεραν πριν από μερικές ημέρες τα ισπανικά Μέσα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη ενημερώσει τους Μαδριλένους για την απόφαση του να αποχωρήσει. Παρά τα όσα πέτυχαν οι δυο τους μαζί, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν. Έτσι, η Ρεάλ θα πορευτεί για πρώτη φορά μετά από το 2005 χωρίς τον Ράμος στο ρόστερ της.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει πετύχει κάποια μυθικά κατορθώματα με τη φανέλα της «βασίλισσας». Ήταν έτοιμος μάλιστα να σπάσει ακόμα περισσότερα ρεκόρ. Το μόνο που χρειαζόταν ουσιαστικά είναι χρόνος. Τον οποίο, όμως, δεν θα έχει εφόσον αποχωρήσει από τη Ρεάλ. Η «Marca» μάζεψε όλα τα ρεκόρ που θα μπορούσε να σπάσει ο Ράμος, εφόσον τελικά ανανέωνε με την ομάδα της Μαδρίτης. Αρχικά θα μπορούσε να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Ράμος

Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Ράμος

Αυτή την στιγμή, ο Ράμος έχει 668 ματς με τη φανέλα της Ρεάλ και καταλαμβάνει την 4η θέση στην σχετική λίστα. Τον ξεπερνούν οι Σάντσις (710), Κασίγιας (725) και Ραούλ (741). Το γεγονός ότι ο Ισπανός στόπερ είναι τραυματίας τον «αναγκάζει» να συνεχίσει τουλάχιστον και του χρόνου εάν θέλει να έχει πιθανότητες να ανέβει στην κορυφή. Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός θα μπορούσε να γίνει και ο παίκτης με τις περισσότερες ολοκληρωμένες σεζόν με τη Ρεάλ. Αυτήν την στιγμή ο αρχηγός των Μαδριλένων διάγει την 16η σεζόν του με την ομάδα, ισοφαρίζοντας την επίδοση των Ραούλ και Κασίγιας. Για να πιάσει όμως τους κορυφαίους, πρέπει να κάτσει τουλάχιστον μέχρι το 2023 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Κι αυτό γιατί, οι Χέντο και Μιγκέλ Άνχελ έχουν από 18 σεζόν έκαστος!

Επίσης, θα μπορούσε να γίνει και ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στη «βασίλισσα». Μαζί με τον Μαρσέλο, ο 35χρονος στόπερ έχει 22 τίτλους και υπολείπεται έναν του μεγάλου Χέντο. Υπό προϋποθέσεις, μπορεί να σπάσει το ρεκόρ ακόμα κι αν φύγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό η Ρεάλ θα πρέπει να κατακτήσει φέτος πρωτάθλημα και Champions League. Ταυτόχρονα, ο ίδιος είναι πιθανόν, αν και δύσκολο, να έκανε δικό του το ρεκόρ σε σεζόν ως αρχηγός. Ρεάλ Ράμος

Αυτή τη στιγμή μετράει 6 σεζόν με το περιβραχιόνιο. Πρώτος και πάλι ο Χέντο, με εννέα, ακολουθεί ο Σέντο με οκτώ και εν συνεχεία οι Κεσάδα και Ραούλ με επτά. Θα πρέπει να μείνει μέχρι το 2024 για να πιάσει κορυφή, ήτοι μέχρι τα 38 του. Τέλος, θα μπορούσε να γίνει και ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ιστορία της La Liga. Ο Ράμος καταλαμβάνει αυτήν την στιγμή την 5η θέση στη λίστα με τους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά στη La Liga, έχοντας 43.900. Μπροστά του βρίσκονται οι Ραούλ (43.998), Κασίγιας (45.684), Μπούγιο (48.717) και Θουμπιθαρέτα (55.746).

Πάντως, ο εμβληματικός τερματοφύλακας των Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, καθώς χρειάζονται 113 ματς πρωταθλήματος για να τον ξεπεράσει ο Ράμος. Ο τελευταίος απέχει 99’ από τον Ραούλ, ενώ για να ανέβει 2ος χρειάζεται 55 αγώνες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ