ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ θέλει να φτιάξει αμυντικό… τείχος!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει απόφαση να ενισχύσει την άμυνα της το καλοκαίρι και έχει ήδη ξεχωρίσει τέσσερις στόχους για να το πετύχει.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να φτιάξει αμυντικό… τείχος!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια εξαιρετική φετινή σεζόν. Δεν είναι τυχαίο πως διεκδικεί στα ίσα τον τίτλο στην Premier League από την συμπολίτισσα Σίτι. Ωστόσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αν και από τη μέση και μπροστά είναι εξαιρετικοί, έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 49 γκολ σε 23 αγωνιστικές. Παρόλα αυτά έχουν ήδη δεχθεί 30 τέρματα. Μια επίδοση που τους φέρνει ουσιαστικά μόνο πίσω από την Λιντς, που έχει δεχθεί 38 γκολ, στις χειρότερες άμυνες των ομάδων της πρώτης δεκάδας.

Στις τάξεις της Γιουνάιτεντ σαφέστατα είναι προβληματισμένοι με τους εν λόγω αριθμούς. Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «ESPN», ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι. Ενός παίκτη που θα πλαισιώσει τον Χάρι Μαγκουάιρ στα στόπερ, με στόχο τη δημιουργία μιας σταθερής άμυνας. Ήδη, μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, έχουν βρεθεί και οι στόχοι. Ο Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης, ο Ραφαέλ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ταίρον Μινγκς της Άστον Βίλα και ο Νταβίντ Καρμό της Μπράγκα είναι οι τέσσερις παίκτες που ενδιαφέρουν την αγγλική ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Βαράν Γιουνάιτεντ

Ποιος φεύγει για να πάρει στόπερ η Γιουνάιτεντ

Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Νταγιό Ουπαμεκανό. Ωστόσο, στη Γιουνάιτεντ πιστεύουν ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του. Ο Σόλσκιερ θέλει από την πλευρά του να διατηρήσει στην ομάδα τον Βίκτορ Λίντελοφ, έστω και ως αλλαγή. Κάτι που δεν ισχύει για τον Έρικ Μπαϊγί. Όχι λόγω εμφανίσεων, αλλά κυρίως της ευπάθειας του στους τραυματισμούς. Όσον αφορά τους παίκτες που κοιτάζουν οι «Κόκκινοι Διάβολοι», ο μεν Βαράν μοιάζει… φευγάτος από την Ρεάλ, με το συμβόλαιο του να λήγει το 2022 και τον ίδιο να μην «καίγεται» να ανανεώσει. Κάτι που φυσικά έχει βάλει τη «βασίλισσα» σε σκέψεις περί πώλησης του.

Ο Κουντέ εντυπωσιάζει ξανά με τη φανέλα της Σεβίλλης τη φετινή σεζόν, αποτελώντας σταθερά έναν από τους καλύτερους στόπερ τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ήταν και στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι πριν αποκτήσει τον Ρούμπεν Ντίας. Από την άλλη, ο Καρμό βρέθηκε κοντά στην Λίβερπουλ τον Ιανουάριο, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Τέλος, ο Μινγκς αποτελεί μια σταθερά για την Άστον Βίλα φέτος και βλέπει τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν συνεχώς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ