ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Λαπόρτα προτείνει μετακόμιση για το «νέο Καμπ Νόου»

Ο Λαπόρτα ρίχνει το νέο του χαρτί για την εκλογή του και προτείνει η ομάδα να φύγει από το γήπεδό της ωστε το 2024 να είναι έτοιμο το «νέο Καμπ Νόου»

Ο Λαπόρτα προτείνει μετακόμιση για το «νέο Καμπ Νόου»

Η Μπαρτσελόνα κινείται σε ρυθμούς εκλογών και παρότι το θέμα πήρε παράταση όλοι στο σύλλογο κοιτούν την επόμενη μέρα. Ο νεός πρόεδρος θα καθορίσει εν πολλοίς τη στρατηγική της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, σύν ότι θα καθορίσει και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, που είναι υψίστης σημασίας για την Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας και νυν φαβορί για την «κερέκλα» του προέδρου, Τζουάν Λαπόρτα, συνεχίζει να αποκαλύπτει τα πλάνα του για τη νέα Μπαρτσελόνα.

Ο Λαπόρτα έχει ήδη θεωρηθεί το μεγάλο φαβορί καθώς η εκλογή του είναι πιθανότατα το «εισιτήριο» για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα. Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και μαζί έχουν μεγαλουργήσει στο παρελθόν. Εκείνος όμως, έβγαλε και ένα νέο σχέδιο από τη φαρέτρα του, προσπαθώντας να προσελκύσει κι άλλο το κοινό των μπλαουγκράνα. Ένα σχέδιο μεγαλεπίβολο, που απαιτεί όμως και κάποιες θυσίες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Λαπόρτα προτείνει μετακόμιση για το «νέο Καμπ Νόου»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ομάδας, ξεδίπλωσε το πλάνο του ώστε ο σύλλογος να γιορτάσει, τον Νοέμβριο το 2024, τα 125α γενέθλιά του στο «νέο Καμπ Νόου». Για να γίνει όμως αυτό, η ομάδα θα πρέπει να μετακομίσει για 2,5 χρόνια στο Μοντζουίκ για να μπορέσουν να να ολοκληρωθούν εγκαίρως τα έργα για το «νέο Καμπ Νόου, ενόψει του 2024, όταν ο σύλλογος θα γιορτάσει τα 125α γενέθλιά της. Τα έργα γίνονται με αργούς ρυθμούς όσο η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στο Καμπ Νόου. Οπότε, εκείνος προτείνει τη μετακόμιση ώστε να γίνουν γρήγορα τα έργα. Και να συμπέσουν με τα γενέθλια του συλλόγου.

Λαπόρτα: «Είναι το πιο σημαντικό και εμβληματικό πρότζεκτ του συλλόγου»

«Είναι το πιο σημαντικό και εμβληματικό πρότζεκτ του συλλόγου. Είναι για τα επόμενα 100 χρόνια και πρέπει να το κάνουμε πολύ καλά. Μόνο αν φύγουμε από το «Καμπ Νόου», θα προλαβαίναμε μέχρι το 2024». Αυτό υποστήριξε ο Λαπόρτα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο προβλεφθείς προϋπολογισμός για την πλήρη ανακαίνιση του «Καμπ Νόου» (850 εκατομμύρια ευρώ) θα είναι σίγουρα μεγαλύτερος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ