ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η «Αλεπού»… βύθισε τη Λίβερπουλ στη κατάθλιψη (vid)

Σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 77' έδειχνε... Λίβερπουλ, η Λέστερ κατάφερε να το μετατρέψει σε δικό της θρίαμβο με την ομάδα του Ρότζερς να επικρατεί με 3-1.

Η «Αλεπού»… βύθισε τη Λίβερπουλ στη κατάθλιψη (vid)

Το ταξίδι της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ συνεχίστηκε στο Λέστερ. Οι «Αλεπούδες» φιλοξένησαν στο King Power Stadium τους πρωταθλητές Αγγλίας για τη 24η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν, με σκοπό να βάλουν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να βρίσκονται περισσότερο σε θέση άμυνας. Οι φιλοξενούμενοι με μπροστάρη τον Σαλάχ προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους χτυπώντας με μπαλιές στα φτερά της αντίπαλης άμυνας. Σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Σμάιχελ. Οι ενέργειές του Σαλάχ ωστόσο έμειναν ημιτελείς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λέστερ Λίβερπουλ

Στον αντίποδα η Λέστερ επεδίωξε να χτυπήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις. Μπαρνς και Βάρντι ταλαιπώρησαν την αντίπαλη άμυνα παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Άλισον. Σημαντικότερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο το οριζόντιο δοκάρι του Βάρντι στο 42′.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αισθητά. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ παραθέτοντας στο χορτάρι όλα τους τα τρικ. Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Άρνολντ στο 57′ εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού χτύπησε στο δοκάρι του Σμάιχελ.

Η πίεση της Λίβερπουλ αυξήθηκε με την τριάδα των Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ να πατά περιοχή και να προειδοποιεί σε κάθε ευκαιρία τη Λέστερ. Στο 67′ οι «Κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ χάρις το όμορφο τελείωμα του Σαλάχ εντός περιοχής. Τα εύσημα στη φάση ανήκουν στο Φιρμίνο με τον Βραζιλιάνο να πασάρει στον Σαλάχ με εκπληκτικό τρόπο την κατάλληλη στιγμή.

H Λέστερ μέσα σε οκτώ λεπτά… κατάπιε τη Λίβερπουλ

Από εκεί και ύστερα η Λέστερ έδειξε να ξυπνά και να ψάχνει με κάθε τρόπο τον δρόμο της ισοφάρισης. Τελικά αυτή ήρθε στο 78′ με τον Μάντισον να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα ξεγέλασε τον Άλισον και κατέληξε στα δίχτυα. Σαν να μην έφθανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα οι «Αλεπούδες» γύρισαν τούμπα το σκορ φθάνοντας στην ανατροπή με τον Τζέιμι Βάρντι. Ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Άλισον και σε ξενή εστία έγραψε το 2-1.

Το κάκιστο τελευταίο 15λεπτο συνεχίστηκε για τη Λίβερπουλ στο 85′ να δέχεται ακόμη ένα γκολ, το οποίο έβαλε ταφόπλακα στα σημερινά της σχέδια. Ο Μπαρνς πάτησε περιοχή πλάσαρε σωστά και κέρδισε τον Άλισον διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Μια μεγάλη νίκη για τη Λέστερ του Ρότζερς, η οποία την φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ