ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Φέρνει θηρίο για την άμυνα ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ καταστρώνει από τώρα τα σχέδιά του για τη Λίβερπουλ της επόμενης σεζόν, μιας και το πρωτάθλημα για φέτος έχει χαθεί για τους "reds".

Φέρνει θηρίο για την άμυνα ο Κλοπ!

Μαζί του η Λίβερπουλ έζησε χαρές. Πολλές. Με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι οι “reds” κατέκτησαν για έκτη φορά στην ιστορία τους το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ένα χρόνο αργότερα ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην Αγγλία. Κάτι που είχαν να κάνουν για 30 χρόνια!

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα στράβωσαν νωρίς για τον “Κλόπο” και τους παίκτες του. Κάτι οι πολλοί τραυματισμοί, κάτι το VAR σε κάποια ματς, κάτι οι ατυχίες έκαναν την ομάδα του Μερσεϊσάιντ να χάσει πολύτιμο έδαφος.

Η εκτός έδρας ήττα από τη Λέστερ με σκορ 3-1 ήταν απλά το… κερασάκι στην τούρτα. “Για εμάς το πρωτάθλημα φέτος τελειώνει κάπου εδώ” είπε ο Γερμανός τεχνικός. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται για τους παίκτες και τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Μπρέμερ της Τορίνο. Μία κίνηση που μπορεί να κοστίσει 15 εκατομμύρια λίρες.

Και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα, ώστε να τον κάνουν δικό τους το επερχόμενο χρονικό διάστημα. Μιας και ο Κλοπ θέλει να τον έχουν στα πλάνα του, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  ΚλοΜπορεί να φύγει ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ άδοξα;

Μπορεί να φύγει ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ άδοξα;

Ήταν μέχρι να γίνει η αρχή. Μετά τα πρώτα αρχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις και κινήσεις προσπαθεί να “φτιάξει” τους παίκτες του. Να τους βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Με τον ίδιο, όμως και το μέλλον του τι συμβαίνει;

Τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να βγάλουν τα πρώτα… σενάρια. Σε αυτά αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο “Κλόπο” να αποχωρήσει από τις τάξεις της αγγλικής ομάδας με τον Στίβεν Τζέραρντ να είναι ο διάδοχός του.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως πρόλαβε να διαψεύσει η επίσημη Λίβερπουλ. Ωστόσο, από την άλλη ο λαός λέει κάτι άλλο. “Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” για να δούμε ποιο από τα δύο θα βγει αληθινό!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ