ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η Ρόμα είχε γαλλικό «κλειδί» κι ονειρεύεται ως και… Scudetto!

Η Ρόμα «καθάρισε» σε ένα ημίχρονο την Ουντινέζε (3-0), με τον Βερετού πρωταγωνιστή και μπήκε δειλά δειλά στο... κόλπο για το Scudetto.

Η Ρόμα είχε γαλλικό «κλειδί» κι ονειρεύεται ως και… Scudetto!

Ο Τζόρντναν Βερετού «καθάρισε» ξανά για την Ρόμα. Ο Γάλλος μέσος βρήκε δίχτυα δις στο πρώτο μέρος κόντρα στην Ουντινέζε, έφτασε τα 8 στη φετινή Serie A, κι οδήγησε τους Ρωμαίους στη νίκη (3-0). Τα χρειάστηκε στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα, η οποία συνέχισε το αήττητο σερί της στην ιταλική πρωτεύουσα, φτάνοντας το στα 12 παιχνίδια. Παράλληλα, μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν στους 6 βαθμούς και μπαίνει δειλά δειλά στο κόλπο ακόμα και για το πρωτάθλημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Καθάρισε» από το ημίχρονο η Ρόμα με Βερετού

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ. Ο Μαντσίνι σέντραρε από δεξιά και ο Βερετού «τρύπωσε» στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Οι γηπεδούχοι είχαν το πόδι στο γκάζι κι απείλησαν ξανά επτά λεπτά αργότερα. Ο Πελεγκρίνι μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Μούτσο έδιωξε σταθερά. Οι Ρωμαίοι δεν άφηναν την Ουντινέζε να πάρει ανάσα και στο 19′ «άγγιξαν» το 2-0. Ο Ιμπάνιεθ βρέθηκε σε εξαιρετική θέση στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Νούιτινκ έβαλε την κόντρα κι έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Στο 24′ τελικά η Ρόμα επιβραβεύθηκε για την επιμονή της. Ο Βερετού έφυγε στην κόντρα και γύρισε τον Μχιταριάν, ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μούτσο, με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα το σημείο του πέναλτι. Ο Γάλλος μέσος ήταν εύστοχος και έκανε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα! Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια, προηγούμενοι με δύο τέρματα. Ρόμα

Κυριάρχησε η Ουντινέζε, κράτησε η Ρόμα

Στο δεύτερο μέρος η Ουντινέζε ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Στο 47′ ο Ντε Πολ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα πήγε λίγο άουτ. Ο Αργεντινός μέσος απείλησε ξανά εννιά λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, εκ νέου η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Ρόμα είχε την πρώτη καλή στιγμή της στο δεύτερο ημίχρονο στο 65′. Ο Σπινατσόλα σέντραρε από τα αριστερά, με τον Πελεγκρίνι να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να μη σημαδεύει σωστά.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ήταν αυτοί που έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. Από τραγικό λάθος της άμυνας, ο Ντεουλοφέου βρέθηκε απέναντι από τον Λόπεθ, τον οποίο πήγε να περάσει, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας τον σταμάτησε σώζοντας την Ρόμα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο 93′, η μπάλα ύστερα από κόντρες στρώθηκε στον Πέδρο, που από το ύψος της περιοχής πλάσαρε ιδανικά για το 3-0! Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους Ρωμαίους να παίρνουν ένα άνετο τρίποντο. Έτσι, παρέμειναν αήττητοι στο «Ολίμπικο» τη φετινή σεζόν, μετρώντας συνολικά 9 τρίποντα και 3 ισοπαλίες στην έδρα τους.

Με τη νίκη αυτή η Ρόμα έφτασε τους 43 βαθμούς έπειτα από 22 αγωνιστικές. Έτσι, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Από την άλλη η Ουντινέζε, που ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έμεινε στους 24 βαθμούς και την 13η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα): Λόπεθ, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Βιγιάρ, Βερετού (78′ Πέδρο), Σπινατσόλα (87′ Πέρες), Μχιταριάν, Πελεγκρίνι (87′ Ντιαβαρά), Μαγιοράλ (69′ Τζέκο).

Ουντινέζε (Λούκα Γκότι): Μούτσο, Μπονιφάτσι, Νούιτινκ, Σαμίρ, Λάρσεν (63′ Μολίνα), Ντε Πολ, Γουάλας (85′ Νεστορόφσκι), Αρσλάν (74′ Μακένγκο), Ζεεγκελάαρ (74′ Ουβετζάν), Γιορέντε (63′ Οκάκα), Ντεουλοφέου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ