ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τεν Χαγκ… εκτέθηκες – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ρεάλ με τα όλα της «κατάπιε» τη Βαλένθια (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σήμερα, έπιασε τη Βαλένθια από το... λαιμό δίνοντας ένα καλό μάθημα για την ήττα του πρώτου γύρου.

Ρεάλ με τα όλα της «κατάπιε» τη Βαλένθια (vid)

Η διαδρομή της Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή Λα Λίγκα συνεχίστηκε στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Εκεί η «Βασίλισσα» στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής φιλοξένησε τη πάντα σκληροτράχηλη Βαλένθια. Μια ομάδα που συνηθίζει να δυσκολεύει τους Μαδριλένους κάτι το οποίο βέβαια συμβαίνει περισσότερο όταν οι δύο αγωνίζονται στο Μεστάγια.

Σήμερα στην ηλιόλουστη μα παγωμένη Μαδρίτη η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε από την αρχή στις προθέσεις της. Οι γηπεδούχοι με τη σέντρα του αγώνα προσπάθησαν και πέτυχαν με χαρακτηριστική ευκολία να αναλάβουν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού. Με σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας και τους Κρόος και Μόντριτς σε καλή κατάσταση η «Βασίλισσα» δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτό έγινε στο 12ο λεπτό χάρις την όμορφη εκτέλεση του Καρίμ Μπενζεμά. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναπτύχθηκε με ταχύτητα από την άμυνα της, έτρεξε όλο το γήπεδο και έφθασε άμεσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κρόος βρήκε τον Μπενζεμά στις παρυφές της μεγάλης περιοχής του Ντομενέκ. Ο Γάλλος επιθετικός χωρίς να χάσει χρόνο είδε εστία και σημάδεψε τη δεξιά γωνία πετυχαίνοντας σωστά. Ρεάλ Βαλένθια

Με το 1-0 στην πλάτη η Βαλένθια ήταν αναγκασμένη να βγει από το καβούκι της αναζητώντας τρόπο αντίδρασης. Η Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Έχοντας κατοχή που άγγιξε στο ημίχρονο το 70% η ομάδα του Ζιντάν κατόρθωσε να βρει ακόμη ένα γκολ. Ο Κρόος από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής, με τον Γερμανό στο 42′ να κάνει τα πράγματα πιο απλά για την ομάδα του. Δυνατό συρτό σουτ εντός περιοχής και 2-0 για τη «Βασίλισσα», σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος των πρώτων 45′.

Κατέβασε ταχύτητα η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι περιόρισαν στο ελάχιστο τους κινδύνους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που πάτησαν ξανά στη περιοχή του Ντομενέκ. Ασένσιο, Μπενζεμά και Βινίσιους προσπάθησαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Στα μέσα της επανάληψης ο Μεντί κατάφερε να σκοράρει όμως το τέρμα του Γάλλου ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ. Από πλευράς Βαλένθια, οι «Νυχτερίδες» δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα στον Κουρτουά. Μοναδική απειλή για τον Βέλγο ένα σουτ του Γκόμεζ το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της Ρεάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ