ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα θυμούνται το 6-1 με την Παρί, αλλά δεν το… συζητάνε!

Μπορεί να έχουν περάσει μερικά χρόνια, αλλά, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ακόμα θυμούνται την επική ανατροπή- νίκη κόντρα στην Παρί με σκορ 6-1.

Στην Μπαρτσελόνα θυμούνται το 6-1 με την Παρί, αλλά δεν το… συζητάνε!

Το… χουνέρι που είχε φτιάξει η Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι κάτι παραπάνω από ιστορικό! Είναι… μυθικό. Όσα χρόνια και αν περάσουν κανείς δεν θα το ξεχάσει. Όσο και να το θέλουν αυτό οι Γάλλοι, Σίγουρα μπορεί να είχαν και να έχουν ακόμα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αυτό είναι γεγονός. Όπως γεγονός ήταν και το 6-1. Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι, που ήταν τότε προπονητής, έχασαν την ψυχραιμία τους. Το μυαλό τους. Αποτέλεσμα; Να χάσουν και το παιχνίδι και την πρόκριση. Οι Καταλανοί μπορεί να μην κατέκτησαν τότε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εκείνο το βράδυ ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα ιδιαίτερο για εκείνους.

Γι’ αυτό το λόγο δεν το… σκέφτονται λίγο πριν το πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ουσμάν Ντεμπελέ:

“Σίγουρα μετά από εκείνο το παιχνίδι που η Μπαρτσελόνα είχε πάρει την πρόκριση με σκορ 6-1 υπάρχει η επιθυμία από τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν για εκδίκηση. Ωστόσο, δεν μας απασχολεί. Δεν συζητάμε ούτε αυτό το ενδεχόμενο, ούτε για εκείνο το ματς. Ξέρουμε πως αυτό που θα έρθει θα είναι εξίσου δύσκολο για εμάς”, τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Μαθαίνει και... αλλάζει δίπλα στον Λιονέλ Μέσι ο Ντεμπελέ!

Μαθαίνει και… αλλάζει στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι ο Ντεμπελέ!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ άφησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ για χάρη της Μπαρτσελόνα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου εκείνη την εποχή. Οι Καταλανοί δεν έπεσαν έξω. Πράγματι ο Γάλλος εξτρέμ είναι ένας σπουδαίος παίκτης.

Ωστόσο, η νοοτροπία του δεν είναι η κατάλληλη. Όχι γι’ αυτό το επίπεδο. Τουλάχιστον για όλα όσα έχει δείξει μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά προσπαθεί να μοιάσει στον Λιονέλ Μέσι και να “ρουφήξει” όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα από εκείνον, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

“Όταν ήρθα στην Μπαρτσελόνα ήμουν πολύ αδύναμος σωματικά. Πήρα πολλές συμβουλές όσον αφορά το παιχνίδι μου στην επίθεση και πως πρέπει να τοποθετούμε με ή χωρίς την μπάλα”, για να συμπληρώσει αργότερα:

“Ο Μέσι είναι μία ιδιοφυΐα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Για εμένα είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι δίπλα του και να αγωνίζομαι μαζί του. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα από τότε που ήμουν παιδί και μπορώ να πω πως μέχρι και σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ