ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Η Σεβίλλη βάζει τα… γυαλιά σε όλη την Ισπανία!

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό διάστημα και δεν είναι τυχαίο πως από τον Ιούνιο μετράει περισσότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα στην Ισπανία.

Η Σεβίλλη βάζει τα… γυαλιά σε όλη την Ισπανία!

Η Σεβίλλη αποτελεί μια σταθερή δύναμη του ισπανικού , αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως έχει το… μονοπώλιο στις κατακτήσεις Europa League, με 6 τρόπαια. Με το τελευταίο εξ αυτών να έρχεται τον περασμένο Αύγουστο σε μια παράξενη χρονιά. Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού έφερε την περσινή σεζόν στα «όρια» του καλενταρίου, καθώς τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο και ολοκληρώθηκαν Ιούλιο. Όπως ακριβώς έγινε και στην Ισπανία δηλαδή. Ωστόσο, αυτό δεν έδειξε να… ενοχλεί και ιδιαίτερα τη Σεβίλλη. Κι ας έχει παίξει μέχρι τώρα 50 παιχνίδια από τότε μέχρι και σήμερα. Δηλαδή σε διάστημα 7 μηνών.

Βλέπετε, η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι σε αυτές τις 50 αναμετρήσεις μετράει 34 νίκες. Ένα απίθανο ποσοστό της τάξεως του 68% σε νίκες, ενώ έχει παράλληλα 9 ισοπαλίες και μόλις 7 ήττες. Αριθμού που την φέρνουν πάνω απ’ όλες τις ισπανικές ομάδες. Ακόμα και από την εκπληκτική φέτος Ατλέτικο Μαδρίτης, που πάει… τρένο προς τον τίτλο. Οι «ροχιμπλάνκος» στο ίδιο διάστημα έχουν παίξει 41 ματς κι έχουν κερδίσει τα 27 εξ αυτών, δηλαδή το 65.85% των παιχνιδιών. Αυτό θα τους κατέτασσε στη δεύτερη θέση στην άτυπη βαθμολογία που έφτιαξαν στην ιστοσελίδα του οι Ανδαλουσιανοί με αφορμή τα 50 παιχνίδια τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σεβίλλη

Το αμυντικό «τείχος» της Σεβίλλης, βασικός πυλώνας του ρεκόρ

Τρίτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει κερδίσει τα 27 από τα 42 παιχνίδια της, ένα ποσοστό της τάξεως του 64.28%, ενώ ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 30 νίκες σε 48 ματς και ποσοστό 63,8%. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως οι τρεις παραπάνω ομάδες δεν έλαβαν μέρος στους πρώτους γύρους του Κυπέλλου Ισπανίας. Κι αυτό γιατί είχαν υποχρεώσεις στο Σούπερ Καπ. Παράλληλα, η Σεβίλλη έδωσε όλα τα παιχνίδια της στο Europa League μέσα στον Αύγουστο.

Παράλληλα, η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι παρουσιάζει μια εκπληκτική αμυντική σταθερότητα. Η Σεβίλλη δεν δέχεται εύκολα γκολ και δεν είναι τυχαίο πως ο Μπονού δεν έχει δεχθεί γκολ σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια που έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Μαροκινός τερματοφύλακας έχει κρατήσει το μηδέν σε 18 από τα 35 ματς του, ήτοι ποσοστό 51.4%. Γενικότερα, ο Μπονού δεν έχει δεχθεί τέρμα σε 29 από τα 47 παιχνίδια που έχει παίξει με τη Σεβίλλη. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του δεν δέχεται γκολ στο 61.7% των ματς που βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ