ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ο Ρούντιγκερ έδωσε απαντήσεις για το μέλλον του

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην Τσέλσι, αλλά ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε ποτέ σκοπό να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ρούντιγκερ έδωσε απαντήσεις για το μέλλον του

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ μίλησε για το μέλλον του στην Τσέλσι και ήταν αρκετά ξεκάθαρος. Παρά το γεγονός ότι πολλά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Γερμανός αμυντικός θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεδιαλύνει το τοπίο.

Συγκεκριμένα, ήδη πριν απομακρυνθεί ο Φρανκ Λάμπαρντ, η καρέκλα του Ρούντιγκερ… έτριζε. Ή τουλάχιστον, έτσι φαινόταν. Πως ο οπισθοφύλακας των Λονδρέζων είναι «ξενερωμένος» και θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μάλιστα, σενάρια του βρετανικού Τύπου, ήθελαν τον ατζέντη του να είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές με διάφορες ομάδες. Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία. Ομάδες απ’ όλες τις χώρες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν το κουνάει από την Τσέλσι.

«Είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να παίξω. Προφανώς είναι περίπλοκο και είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο. Είπα στον εαυτό μου “δούλεψε, προσπάθησε σκληρά και θα γυρίσεις στην ομάδα”. Τώρα μπορώ να πως πως ανταμείβομαι για την σκληρή μου δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι έτοιμος. Πρέπει να είσαι πάντα διαθέσιμος και να είσαι πάντα συγκεντρωμένος. Μπορεί στο μέλλον -ελπίζω όχι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο- να τραυματιστώ. Και τότε να μην μπορείς να είσαι έτοιμος», τόνισε ο Ρούντιγκερ και πρόσθεσε:

«Έτσι ετοιμάζομαι σε κάθε ματς. Μπορεί να ξέρω ότι δεν παίζω αλλά στο μυαλό μου πάντα ετοιμάζομαι σαν να πρόκειται να παίξω. Ακριβώς για να είμαι έτοιμος. Ήμουν ψύχραιμος και χαλαρός. Δεν θα τρελαινόμουν αν δεν έπαιζα βασικός. Αλλά όταν είσαι εκτός αποστολής αναρωτιέσαι πολλά. Τότε έπαιξα κάποια παιχνίδια. Από εκείνη τη στιγμή θα πάλευα για τη θέση μου».

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Ο ρόλος του Λάμπαρντ Ρούντιγκερ

Ο Γερμανός άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην προπονητή της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος τεχνικός του είχε δώσει χρόνο στα τελευταία του παιχνίδια. Αυτό αρκούσε για τον Ρούντιγκερ.

Αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος. «Με ή χωρίς τον Λάμπαρντ στην ομάδα, θα έμενα ούτως ή άλλως», είπε χαρακτηριστικά. Κάπως έτσι ξεδιάλυνε το τοπίο αναφορικά με την παραμονή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ