ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημο: Η Γιουνάιτεντ «έδεσε» τον Γκρίνγουντ!

Ο Μέισον Γκρίνγουντ ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το 2025, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον.

Επίσημο: Η Γιουνάιτεντ «έδεσε» τον Γκρίνγουντ!

Δίχως καμία αμφιβολία ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παίκτης που η ομάδα μπορεί να χτίσει πάνω του για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε το «πακέτο» του μοιάζει ιδανικό. Παιδί των ακαδημιών της ομάδας, στις οποίες βρέθηκε μόλις στα 7 του και πλέον αποτελεί σταθερό μέρος του ρόστερ. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Ο Άγγλος επιθετικός, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 19, δείχνει να αντέχει στην πίεση. Να βάζει τα… γυαλιά και σε παίκτες που έχουν περισσότερες παραστάσεις από αυτόν. Κάτι που κατάλαβε με τον καλύτερο τρόπο ο Μαρκ Νομπλ στο πρόσφατο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ για το κύπελλο Αγγλίας.

Όπως είναι λογικό στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων» έχουν σε μεγάλη υπόληψη τον Γκρίνγουντ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και τον «έδεσαν» επισήμως μέχρι και το 2025. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση του νεαρού άσου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με οψιόν για ακόμη ένα. Ο ίδιος έχει ήδη φτάσει τις 82 συμμετοχές με τον σύλλογο και είναι σίγουρο ότι θα έχει ακόμα περισσότερες. Όπως βέβαια και ρεκόρ που θα σπάσει. Όπως για παράδειγμα το ότι είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στο Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γκρίνγουντ: «Θέλω να ξεπληρώσω τον σύλλογο για τη στήριξη»

«Όταν πηγαίνεις στον σύλλογο στα 7 σου, ονειρεύεσαι να αγωνιστείς στην πρώτη ομάδα. Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκπληκτικά. Υπάρχουν πολλά που θέλω να πετύχω στο ποδόσφαιρο και πιστεύω πως αυτό είναι το κατάλληλο περιβάλλον για μένα. Με τη στήριξη του προπονητή, του τεχνικού επιτελείου, αλλά και τόσους τρομερούς παίκτες για να μάθω από αυτούς. Ξέρω ότι βελτιώνομαι καθημερινά. Μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα και είμαι αφοσιωμένος στο να δουλέψω συνεχώς για να πετύχω. Θέλω να ξεπληρώσω τον σύλλογο για τη στήριξη που μου έχουν δώσει όλοι και να δείξω τι αξίζω», είπες στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση ο Άγγλος φορ. Γκρίνγουντ

«Ο Μέισον είναι ένα φοβερό ταλέντο και άλλη μια τρανή απόδειξη του τι παίκτες παράγουν οι ακαδημίες μας. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ φέτος, δείχνει μεγάλη ωριμότητα και προσαρμοστικότητα στο παιχνίδι του και γι’ αυτό έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας. Ενώ είναι εύκολο για ανθρώπους εκτός της ομάδας να ξεχάσουν ότι ο Μέισον είναι 19, είναι δουλειά εμάς, των προπονητών να εξασφαλίσουμε ότι θα φτάσει τις δυνατότητες του και κάθε βήμα που θα κάνουμε θα τον βοηθήσει σε αυτό. Ο Μέισον είναι χαρισματικός παίκτης και έχει τρομερή συμπεριφορά. Ξέρουμε πόσο σημαντικός θα είναι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα επόμενα χρόνια», είπε γι’ αυτόν ο Σόλσκιερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ