ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Επιστροφή του… Μέσι(α) στην ενδεκάδα της αγωνιστικής!

Ανάμεσα σε πολλές ηχηρές επιστροφές στην ενδεκάδα της αγωνσιτικής, ξεχωρίζει αυτή του Λιονέλ Μέσι με την υπερπλήρη εμφάνιση του κόντρα στην Αλαβές.

Επιστροφή του… Μέσι(α) στην ενδεκάδα της αγωνιστικής!

Δράση… γιοκ για ακόμη μια αγωνιστική των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο γκολ ήρθε στο τέλος του και μαζί με τα γκολ επέστρεψαν και μερικοί παλιοί…. γνώριμοι. Μέσι, Ομπαμεγιάνγκ και μερικοί ακόμη επανήλθαν στην ενδεκάδα της αγωνιστικής του Βασιλιά, μέσα από τις σπουδαίες τους εμφανίσεις.

Τερματοφύλακας – Γιόνας Όμπλιν (Μονπελιέ)

Μια από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής σημειώθηκε στο Λυών και την ομώνυμη ομάδα. Οι «λυωναί» τα βρήκαν σκούρα κόντρα στη Μονπελιέ, η οποία «σκύλιασε» και υποχρέωσε σε ήττα την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία. Ο λόγος για το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν ηττήθηκαν ήταν ο τερματοφύλακας τους, Γιόνας Όμλιν. Ο Ελβετός κράτησε όσο χρειάστηκε την ομάδα του και με 7 αποκρούσεις ήταν ο  «φύλακας άγγελος» της Μονπελιέ που πέρασε νικηφόρα με 2-1.

Δεξιός Μπακ – Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι)

Επιθετικά ανεπαρκής, αλλά στην άμυνα…σκύλος! Ο Ιταλός μπακ είχε το πολύ δύσκολο έργο να περιορίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάτι και το οποίο πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Ο Πορτογάλος έμεινε εκτός της λίστας των σκόρερ, ενώ η Γιουβέντους γενικά φάνηκε να ζορίζεται να σκοράρει. Ό,τι προσπάθεια δεν ανέκοψε ο Ιταλός αμυντικός, έσωζε ο «Μέρετ, ο οποίος ήταν πραγματικό «τείχος» κάτω από τα γκολπόστ των Ναπολιτάνων.

Κεντρικός Αμυντικός –  Τζόνι Έβανς (Λέστερ)

Ψύχραιμος, με καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πίκρανε» τη Λίβερπουλ, η οποία δεν κατάφερε να διαπεράσει την συμπαγή άμυνα της Λέστερ. Και ο Βορειοΐραλνδός ήταν εκ των κυριότερων λόγων που οι επιθετικοί των πρωταθλητών «σίγησαν». Ο έμπειρος αμυντικός φάνταζε να διαβάζει το… μέλλον, καθώς ήταν συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους του.

Κεντρικός Αμυντικός –  Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ)

Κόντρα στη Λάτσιο, ο Σκρίνιαρ ήταν ο σημαντικότερος παίκτης στην άμυνα για την Ίντερ. Κορέα και Ιμόμπιλε έχουν μια άριστη συνεργασία και ο Σλοβάκος σέντερ μπακ κατάφερε να την σταματήσει έστω και για 90 λεπτά. Με καίριες κεφαλιές, αναχαιτίσεις και σωστά κοψίματα σε συνεργασίες των δύο, ο Σκρίνιαρ ήταν καταλυτικός για το δυσκολότερο από όσο φαίνεται 3-1 επό των πρωτευουσιάνων. Σε συνδυασμό με το γλίστρημα της Μίλαν, η Ίντερ πέρασε στην κορυφή του Καμπιονάτο και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.

Αριστερός Μπακ – Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου)

Φέρει ελάχιστη ευθύνη για το τρίτο γκολ της Αρμίνια στο χορταστικό 3-3 στο Μόναχο. Παρόλα αυτά ήταν άριστος σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Με την απίστευτη ταχύτητά του πρόλαβε πολλές επικίνδυνες αντεπιθέσεις, ανακόπτοντάς πριν οι φιλοξενούμενοι βρεθούν σε θέση βολής και σκοράρουν. Με όμορφο βολέ ισοφάρισε για το τελικό 3-3, δείχνοντας πως και επιθετικά είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης για την πρωταθλήτρια κόσμου, Μπάγερν.

Κεντρικός Μέσος –  Τόνι Κροος (Ρεάλ Μαδρίτης)

Ούτε η Βαλένθια στάθηκε αρκετά καλή για να εκθέσει τον Τόνι Κροος φέτος. Ο Γερμανός βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο και οι εμφανίσεις του μιλούν για τον ίδιο. Οι «νυχτερίδες» ουδέποτε στάθηκαν εμπόδιο στη Ρεάλ, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 2-0. Βγάζοντας την πάσα στον Μπενζεμά για το πρώτο γκολ και σκοράροντας το δεύτερο, ο Γερμανός ήταν αν όχι ο κορυφαίος, εκ των κορυφαίων παικτών του γηπέδου.

Κεντρικός Μέσος – Ίλκαϊ Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι)

Γκουντογκάν σταμάτα το, δεν είναι πια αστείο! Ο Γερμανός έχει μπερδέψει τη θέση του και πλέον δεν παίζει κεντρικός μέσος αλλά μάλλον… κεντρικός επιθετικός. Ο σεληνιασμένος φέτος χαφ σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά κόντρα στην Τότεναμ. Οι πετεινοί δεν μπόρεσαν ποτέ να περιορίσουν τη Σίτι και ο Γκουντογκάν το εκμεταλλεύτηκε πλήρως. Σκοράροντας μετά από χαμηλό γύρισμά στην περιοχή, αλλά και από βαθιά μπαλιά του… Έντερσον, ο Γερμανός μετράει πλέον 11 γκολ πρωταθλήματος!

Κεντρικός Μέσος – Ζορντάν Βερετού (Ρόμα)

Ο Γάλλος χαφ έχει… έμπνευση φέτος μπροστά από το αντίπαλο τέρμα και κόντρα στην Ουντινέζε ήταν πάλι κεφάτος. Βάζοντας το όνομα του δύο φορές στη λίστα των σκόρερ, ο Γάλλος καθάρισε από νωρίς για τη Ρόμα. Αρχικά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, διπλασιάζοντας αργότερα τα τέρμα τα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έτσι, έφτασε για φέτος τα 9 γκολ πρωταθλήματος και 10 σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας η απειλή που… κανείς δεν βλέπει. Για την ιστορία, στις καθυστερήσεις η Ρωμαίοι πέτυχαν και 3ο γκολ με τον Πέδρο.

Δεξιός Εξτρέμ – Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι)

Μπορεί το μοναδικό του τέρμα να προήλθε από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Ιταλός ήταν συνεχώς επικίνδυνος για τη Νάπολι. Μόνιμη απειλή στην άμυνα της Γιουβέντους, ο βραχύσωμος επιθετικός βρήκε το γκολ που ήθελε από τα 11 βήματα. Σκοράροντας, έγινε μόλις ο 7ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που φτάνει τα 100 γκολ. Ακόμα κατάφερε να ξορκίσει μια κακή παράδοση που είχε κόντρα στη «βέκια σινιόρα» με 3/3 άστοχα πέναλτι.

Αριστερός Εξτρέμ – Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Η επιστροφή του Βασιλιά στα παλιά γνωστά λημέρια. Ο Μέσι απουσίαζε για αρκετό καιρό από την ενδεκάδα μας, όμως κόντρα στην Αλαβές ήταν αψεγάδιαστος. Όντας η σημαντικότερη φιγούρα στον αγωνιστικό χώρο για το 90λεπτο, ο Αργεντινός βοήθησε στο μέγιστο την Μπαρτσελόνα. Αν και το πρώτο του γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ο 33χρονος θρύλος δεν πτοήθηκε και σκόραρε ακόμα δύο. Και το ένα ήταν πιο όμορφο από το άλλο. Με μακρινά σουτ εκτός περιοχής, ο Πακέχο έμεινε δύο φορές αβοήθητος στο έλεος του Μέσι. Η εμφάνιση του έκλεισε και με μια ασίστ για ένα άνετο απόγευμα της Μπάρτσα.

Κεντρικός επιθετικός – Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ)

Άκουσε πολλά φέτος, χρειάστηκε λίγο χρόνο αλλά τελικά τα κατάφερε. Ο αρχηγός της Άρσεναλ «ξέσπασε» κόντρα στη Λιντς και βούλωσε πολλά στόματα. Πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Πιέρ Εμερικ Ομπαμεγιάνγκ ήταν το σημείο αναφοράς της ομάδας του στην άνετη επικράτηση επί της Λιντς με 4-2. Όμορφες προσποιήσεις και δυνατό σουτ για το πρώτο, άριστη εκτέλεση πέναλτι για το δεύτερο και κεφαλιά για το τρίτο, ο Γκαμπονέζος ήταν αποτελεσματικός με κάθε τρόπο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ