ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου… γελάει με το συμβόλαιο του Μέσι!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι που έρχεται, όπως τόνισε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Η Μπάγερν Μονάχου… γελάει με το συμβόλαιο του Μέσι!

Δεν είναι ψέμα. Όλοι το ξέρουν εδώ καιρό μάλιστα. Ο Λιονέλ Μέσι από την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού του 2021 θα μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Μεγάλη χαμένη απ’ όλο αυτό φαίνεται πως θα είναι η Μπαρτσελόνα. Μιας και οι Καταλανοί δεν πρόκειται να βάλουν στα ταμεία τους ούτε ένα… ευρώ.

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ίσως ούτε και ο ίδιος. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θεωρούμε… δεδομένο πως θα δείξουν ενδιαφέρον και μάλιστα πολύ έντονο αρκετές ομάδες.

Δεν είναι μικρή υπόθεση να μπορείς να αποκτήσεις έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και δη… τσάμπα. Η Μπάγερν Μονάχου θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει κάτι τέτοιο Ωστόσο, οι Γερμανοί όπως έχουν δείξει δεν κάνουν ποτέ κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά μόνο κινήσεις ποιότητας και… ανάγκης.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν θεωρούν πως “καίγονται” για τον “Λέο”. Άλλωστε το συμβόλαιό του είναι “βαρύ” για κάθε ομάδα. Όπως έγινε γνωστό το προηγούμενο που είχε υπογράψει με τους Καταλανούς του απέφερε πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Χρηματικό ποσό που… τρελαίνει.

Όχι μόνο εμάς, αλλά και τον ίδιο τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου με δηλώσεις του απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον Μέσι με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Δεν... αντέχει το συμβόλαιο του Μέσι η Μπάγερν Μονάχου!

Δεν… αντέχει το συμβόλαιο του Μέσι η Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικά πολύ δυνατή. Αλλά και οικονομικά. Οι πρωταθλητές Γερμανίας προσέχουν πάρα πολύ όταν είναι να τα “σκάσουν” για κάποια μεταγραφή.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να κάνουν… κίνηση για τον Λιονέλ Μέσι, παρά το γεγονός ότι μένει ελεύθερος, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

“Για να πω την αλήθεια γέλασα όταν είδα το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι. Το μόνο που μπορώ να του πω είναι μπράβο του που κατάφερε να εξασφαλίσει μία τέτοια συμφωνία. Ωστόσο, θεωρώ πως αυτή η κατάσταση με τα συμβόλαια και τους μισθούς των ποδοσφαιριστών πρέπει να αλλάξει στο μέλλον”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ