ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μπαρτσελόνα, μόνος του ο Μπαπέ σε έκανε… λιώμα (vid)

Με τον Κιλιάν Μπαπέ να κάνει το παιχνίδι της ζωής του η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε... παρέλαση από το Καμπ Νου διαλύοντας τη Μπαρτσελόνα με 4-1.

Μπαρτσελόνα, μόνος του ο Μπαπέ σε έκανε… λιώμα (vid)

Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε με τις κόντρες των καλύτερων να βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο. Το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά. Τα φώτα της πρώτης μέρας έπεσαν δικαιολογημένα στη Βαρκελώνη. Εκεί η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν φιλοξένησε την Παρί Σεν Ζερμέν του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες ήθελαν τη νίκη με στόχο το προβάδισμα πρόκρισης στην 8αδα της διοργάνωσης.

Το ξεκίνημα του ματς βρήκε τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τις μάχες στη μεσαία γραμμή. Οι Παριζιάνοι έχοντας τη μπάλα στα πόδια τους προσπάθησαν κυρίως από την πλευρά του ορεξάτου Μπαπέ να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή. Όσο περνούσε ο χρόνος η Μπαρτσελόνα έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι στα μέρα του πρώτου μέρους ισορρόπησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν να σκέφτονται περισσότερο τα μετόπισθεν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι ισορροπίες ωστόσο άλλαξαν στο 27′. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουρζαβά στον Ντε Γιονγκ, μια απόφαση που σηκώνει αρκετή κουβέντα. Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και με δύναμη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κερδίζοντας τον Κέιλορ Νάβας. Οι Παριζιάνοι δεν άφησαν χρόνο να πάει χαμένο. Ανασυντάχθηκαν και πέντε λεπτά αργότερα βρήκαν τον δρόμο της ισοφάρισης. Δράστης ο Κιλιάν Μπαπέ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να πατά περιοχή να ζαλίζει τον Λενκλέ και να εκτελεί τον τερ Στέγκεν γράφοντας το 1-1. Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μπαπέ πήρε την Παρί από το χέρι…

Στην επανάληψη οι Παριζιάνοι έδειξαν διάθεση να τα δώσουν όλα για την μεγάλη ανατροπή. Με προσήλωση στο πλάνο οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πίεσαν τη Μπαρτσελόνα, κέρδισαν μπάλες και πάτησαν τη περιοχή του τερ Στέγκεν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν την ανωτερότητά τους τελικά στο 65′. Σκόρερ για την Παρί και πάλι ο Μπαπέ με τον Γάλλο να εκμεταλλεύεται το άψογο γύρισμα μέσα στη περιοχή και με σουτ έγραψε το 1-2. Μπαπέ Μέσι

Το κακό βράδυ συνεχίστηκε για τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς μοιραία στη συνέχεια να αφήνουν πολλούς χώρους στην άμυνά τους. Πέντε λεπτά μετά το 1-2 οι Παριζιάνοι χτύπησαν ξανά. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μόιζε Κεν να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Ο Ιταλός νίκησε τους πάντες στους αιθέρες και με κεφαλιά στο 70′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

H Παρί όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο 85′ ο Κιλιάν Μπαπέ ολοκλήρωσε την οργιώδη εμφάνιση του με ακόμη ένα γκολ κάνοντας χατ τρικ. Το τελικό 4-1 βρήκε τους Παριζιάνους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη, μια επιτυχία που τους δίνει ουσιαστικά και τη πρόκριση στην 8αδα. Απογοητευτική η Μπαρτσελόνα, αποχαιρετά ακόμη έναν στόχο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ