ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Για πάντα στο υψηλό επίπεδο ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει να έχει υψηλές βλέψεις και δεν έχει σκοπό να πάει ούτε στο πρωτάθλημα του MLS αλλά ούτε και σε αυτό στο Κατάρ.

Για πάντα στο υψηλό επίπεδο ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες αφού κατέκτησε τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, βρέθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι μπλαουγκράνα του χρέωσαν μεγάλο μερίδιο της περσινής αποτυχίας και τον έκαναν να μοιάζει με τον αποδιοπομπαίο τράγο της ομάδας. Για κάποιους λόγους που ποτέ δεν μάθαμε, ο Λουίς Σουάρες έπρεπε οπωσδήποτε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και η ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα χωρίς αυτόν. Λες και ο Ουρουγουανός έφταιγε για όλα τα «δεινά» της. Η λες και τα δεινά της λύθηκαν αφότου έφυγε.

Με την απόφαση να είναι ειλημένη, ο Σουάρες πουλήθηκε κοψοχρονιά στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στους ροχιμπλάνκος βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό. Μάλιστα, έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε και την οδηγεί στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Για τον Ουρουγουανό βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μπορεί να ελέγξει το πότε θα φύγει από την Ατλέτικο βάσει μίας ρήτρας. Έτσι, πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν ότι θα την χρησιμοποιήσει όταν θα θελήσει να πάει κάπου, με κάποιο εξωπραγματικό συμβόλαιο. Για πάντα στο υψηλό επίπεδο ο Σουάρες!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Ο ίδιος ο Λουίς Σουάρες όμως, δεν φαίνεται να έχει τέτοιου είδους προθέσεις. Είναι χαρούμενος στην Ατλέτικο και δεν έχει τάσεις φυγής. Για την ακρίβεια δεν έχει στα πλάνα του να πάει να παίξει σε κάποια ήπειρο που θα του εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα. Όπως δήλωσε, δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά. Θέλει να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Μάλιστα, ο Σουάρες αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Τσόλο Σιμεόνε.

Δεν πάει πουθενά ο Σουάρες

«Δεν έχω σκοπό να αγωνιστώ ούτε στο MLS, αλλά ούτε και στον Κατάρ. Προτιμώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο κορυφάιο επίπεδο. Και η Ατλέτικο είναι στο κορυφαίο επίπεδο αυτή τη χρονιά, την επόμενη χρονιά και κάθε χρονιά. Ο Σιμεόνε με διορθώνει και εγώ ακούω τις διορθώσεις. Για αυτό άλλωστε είναι ο προπονητήτης μου», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ