ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Η Λιόν έδινε Ντεπάι, αλλά η Μπαρτσελόνα είχε… καβούρια!

Τον λόγο για τον οποίο δεν είδαμε ποτέ το περασμένο καλοκαίρι τον Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λιόν.

Η Λιόν έδινε Ντεπάι, αλλά η Μπαρτσελόνα είχε… καβούρια!

Ήταν ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού του 2020. Όμως, δεν είχε χαρούμενο τέλος. Ούτε για τον κύριο πρωταγωνιστή (Μέμφις Ντεπάι), ούτε και για τους… κομπάρσους (Μπαρτσελόνα και Λιόν).

Ο Ρόναλντ Κούμαν με το που πάτησε το πόδι του στο “Καμπ Νου” έκανε ξεκάθαρο εξ αρχής ότι ήθελε όσο τίποτα άλλο τον εξτρέμ της γαλλικής ομάδας. Οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκίνησαν επαφές μαζί του. Όπως και με τους “γκον”. Αυτές πήγαιναν καλά. Μέχρι που “πάγωσαν”. Που; Μα φυσικά στο οικονομικό κομμάτι.

Η “Μπάρτσα” το τελευταίο χρονικό διάστημα –ειδικά μετά τη φάση του κορονοϊού- δεν έχει τα χρήματα που είχε άλλες εποχές στα ταμεία της. Οπότε όσο και αν προσπάθησε να ρίξει στα “παζάρια” την τιμή του Ντεπάι εν τέλει δεν τα κατάφερε. Η Λιόν είχε τις καλές προθέσεις να τον πουλήσει. Παρόλα αυτά η ισπανική ομάδα ποτέ δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις οικονομικές αξιώσεις των Γάλλων. 

Τουλάχιστον αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα “Le Progres”.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Τι θα γίνει τελικά με τον Ντεπάι;

Τι θα γίνει τελικά με τον Ντεπάι;

Ο Μέμφις Ντεπάι και φέτος κάνει… πραγματάκια με τη φανέλα της Λιόν στη Γαλλία. Για την ώρα δεν έχει ακουστεί ή εκφραστεί ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα ή από κάποια άλλη ομάδα.

Ωστόσο, η Λιόν όχι μόνο είναι θετική, ώστε να ακούσει κάποια πρόταση για τον σούπερ σταρ της. Αλλά δείχνει έτοιμη να τον πουλήσει αν και εφόσον έρθει στα γραφεία της μία πρόταση που θα είναι αρκετά καλή για τον Μισέλ Ολάς και τον Ολλανδό επιθετικό.

“Εμείς δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα να πουλήσουμε τον Ντεπάι το περασμένο καλοκαίρι. Ειδικά σε μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Δεν θέλαμε να του σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα. Γι’ αυτό και ήμασταν θετικοί.

Ωστόσο, από οικονομικής άποψης δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αυτή η μεταγραφή. Η Μπαρτσελόνα δεν έδινε τα χρήματα που είχαμε ορίσει για την πώλησή του”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ