ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν «δένει» τα… αστέρια της και χτίζει για το μέλλον!

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να προχωρήσεις στις ανανεώσεις συμβολαίου των Κίμιχ, Γκορέτσκα και Κομάν, φτιάχνοντας ομάδα για... χρόνια.

Η Μπάγερν «δένει» τα… αστέρια της και χτίζει για το μέλλον!

Πέραν πάσης αμφιβολίας η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται πιθανώς στο καλύτερο «φεγγάρι» της ιστορίας της. Εξάλλου, μόλις πριν μια εβδομάδα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, επικρατώντας της Τίγκρες. Τίτλος υπ’ αριθμόν 6 για τους Βαυαρούς στη χρονιά, ένα ασύλληπτο φαινόμενο. Κάτι που μόνο αυτοί και η Μπαρτσελόνα το 2009 είχε πετύχει. Παρόλα αυτά οι Γερμανοί δε δείχνουν διάθεση να σταματήσουν. Στην Bundesliga έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους… δυναστεία, μετρώντας ήδη οκτώ σερί πρωταθλήματα, ενώ έχει βάλει πλώρη και για φετινό. Κάτι που όπως φαίνεται θέλει να κάνει και στην Ευρώπη, μετά την κατάκτηση του Champions League πέρσι.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και προχώρησαν στην απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό. Για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους. Ωστόσο, πέραν τούτου, η Μπάγερν είναι θιασώτης και της φράσης «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Έτσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Bild», οι Βαυαροί ετοιμάζονται να ανανεώσουν τα συμβόλαια τριών βασικών στελεχών της επιτυχίας τους. Τζόσουα Κίμιχ, Λέον Γκορέτσκα και Κίνγκσλεϊ Κομάν έχουν ήδη καθίσει στο τραπέζι με τη γερμανική ομάδα για να «δέσουν» το μέλλον τους εκεί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Μπάγερν

Οι ανανεώσεις της Μπάγερν δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον

Ο πρώτος αποτελεί ένα πολύτιμο «γρανάζι» για τη… μηχανή που έχει φτιάξει ο Χάνσι Φλικ. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε πάρα πολλές θέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγωνιστεί με την ίδια άνεση και επιτυχία τόσο ως χαφ, που είναι η -θεωρητικά- κανονική του θέση, όσο και ως δεξί μπακ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Γερμανού άσου λήγει το καλοκαίρι του 2023. Από την άλλη, ο Γκορέτσκα αποτελεί έναν καταλυτικό παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την Μπάγερν. Πατάει περιοχή και βρίσκεται δίχτυα πότε χρειάζεται, ενώ δεν παραμελεί και τα αμυντικά του καθήκοντα, αποτελώντας μια σταθερά για τους Βαυαρούς. Το δικό του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Τέλος, ο Κομάν αποτελεί μια ποιοτική λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Στα μισά της περσινής σεζόν να έχει αρκετά παιχνίδια και ρυθμό λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, φέτος έχει βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής και ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Ήδη μετράει 6 γκολ και 11 ασίστ σε 24 ματς φέτος, όντας από τους καλύτερους παίκτες της Μπάγερν. Αξίζει να σημειωθεί πως και το δικό του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023 όπως και του Κίμιχ. Και οι τρεις παίκτες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι θετικοί στο να ανανεώσουν και να «δέσουν» το μέλλον τους στο σύλλογο για πολλά ακόμα χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ