ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Η Μπενφίκα έπεσε στη… Σάκα της Άρσεναλ! (vid)

Η Μπενφίκα προηγήθηκε κόντρα στην Άρσεναλ, όμως, το γκολ του Μπουκάγιο Σάκα έφτανε για να κάνει το 1-1 και να της δώσει το προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Η Μπενφίκα έπεσε στη… Σάκα της Άρσεναλ! (vid)

Ισχνό προβάδισμα για να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ έχει η Άρσεναλ. Και αυτό χάρη στο γκολ του Μπουκάγιο Σάκα. Οι “κανονιέρηδες” έμειναν στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπενφίκα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους “16” του θεσμού.

Οι Πορτογάλοι δεν ήταν καλύτεροι. Αλλά πιο αποτελεσματικοί. Πήραν το προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Πίτσι (55′), όμως, στο 57′ ο νεαρός των Λονδρέζων “έγραψε” το τελικό αποτέλεσμα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τον εαυτό της αδίκησε η Άρσεναλ στο πρώτο ματς με την Μπενφίκα. Οι Άγγλοι από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης ήταν ανώτεροι από τους “αετούς” της Λισαβόνας. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν ούτε να νικήσουν, ούτε να πάρουν μία ικανοποιητική… απόσταση, ώστε να είναι πιο άνετοι στη ρεβάνς που θα γίνει την Πέμπτη (25/2) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι παίκτες του Μίκελ Αρέτα έπαιξαν το παιχνίδι τους. Αυτό είχε, ως συνήθως, πολλές πάσες και ακόμη περισσότερα οφσάιντ. Κάτι που έκανε εύκολη τη ζωή των Πορτογάλων που έδειχναν να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το πως θα σταματήσουν και τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, αλλά και τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Ο έμπειρος στράικερ έχασε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος. Στον αντίποδα η Μπενφίκα είχε ως στόχο και πρώτο μέλημα να μην δεχτεί κάποιο τέρμα. Στη συνέχεια αν μπορούσε να βγει μπροστά με αξιώσεις και να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση το έκανε. Όχι πάντα με επιτυχία. Μέχρι το 55′ σε σέντρα που έγινε μετά από κόρνερ με τον Σμιθ Ρόου να απλώνει το χέρι του και να βρίσκει την μπάλα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι, χωρίς καν να το τσεκάρει από το VAR. Ο Πίτσι ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για την Μπενφίκα. Η απάντηση από την Άρσεναλ δεν άργησε να έρθει μιας και στο 57′ ο Σάκα έφερε το ματς σε ισορροπία. Οι Λονδρέζοι άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον Σέντρικ να κάνει παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και τον νεαρό συμπαίκτη του να “γράφει” το 1-1.

Ο ρυθμός έπεφτε από εκείνο το σημείο και έπειτα με την Άρσεναλ ακόμη και έτσι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Η Μπενφίκα βγήκε λίγες φορές μπροστά χάρη στην ποιότητα των παικτών της. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να σημειώσει το τέρμα που θα της έδινε τη νίκη και το προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς με το 1-1 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ