ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η Τότεναμ ζητάει τον… ουρανό με τ’ άστρα για Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν φαίνεται πως έχει γίνει μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες, αλλά η Τότεναμ είναι αποφασισμένη να ζητήσει το βάρος του σε χρυσό για να τον δώσει.

Η Τότεναμ ζητάει τον… ουρανό με τ’ άστρα για Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να βρει δίχτυα με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο και μάλιστα με τρομερή συνέπεια. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν φαίνεται πως έχει βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι του. Κι αυτό γιατί πλέον έχει γίνει και… δημιουργός γκολ. Κύριος αποδέκτης των ασίστ του φέτος είναι ο Χιουνγκ Μιν Σον, με τον οποίο έχουν συνθέσει ένα τρομερό επιθετικό δίδυμο. Βέβαια, οι τρομερές εμφανίσεις των δυο τους δεν έχουν βοηθήσει αρκετά την Τότεναμ, που δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλό «φεγγάρι» εδώ και λίγο καιρό.

Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις αυτές, έχουν φέρει τον Άγγλο επιθετικό στο στόχαστρο αρκετών κορυφαίων ομάδων. Άλλωστε και ο ίδιος ενδέχεται να σκεφτεί μια πιθανή μετακίνηση για να κερδίσει τίτλους. Οι απολαβές του έτσι κι αλλιώς, που φτάνουν τις 200 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, δεν είναι απαγορευτικό ποσό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Dailymail», όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να… ξηλωθεί. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις των «Spurs» φτάνουν τις 150 εκατομμύρια λίρες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κέιν

Ζητάει… απαγορευτικό ποσό για Κέιν η Τότεναμ

Με αυτό το ποσό ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θα δεχθεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κάτι που σημαίνει πως για να παραχωρήσει τον Κέιν, αυτός θα πρέπει να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία. Πίσω μόνο από το δίδυμο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ. Μάλιστα το ποσό αυτό μοιάζει… απαγορευτικό στην εποχή της πανδημίας. Κι αυτό γιατί τα έσοδα όλων των ομάδων έχουν περιοριστεί αισθητά.

Βέβαια, όπως τονίζει το δημοσίευμα, παρά την υψηλή τιμή του υπάρχουν μνηστήρες γι’ αυτόν. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που επιθυμεί διακαώς εδώ και καιρό να τον αποκτήσει. Οι «πολίτες» ψάχνουν αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγκουέρο που γίνεται 33 τον Ιούνιο και φέτος έχει χάσει πολλά ματς λόγω τραυματισμών και κορονοϊού. Παράλληλα, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της. Έχει μεν παίκτες όπως ο Καβάνι, ο Ράσφορντ και ο Γκρίνγουντ, αλλά της λείπει ο φορ που θα πετύχει εύκολα τα 20 γκολ σε μια σεζόν.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως μία μεταγραφή ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών θα αποτελεί και νέο ρεκόρ για Βρετανό παίκτη. Σπάζοντας εκείνο του Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο η Ρεάλ είχε δαπανήσει περί τα 100 εκατομμύρια για να τον πάρει από την Τότεναμ το 2013. Επιπλέον, θα είναι και το μεγαλύτερο μεταγραφικό deal που θα περιλαμβάνει βρετανικό σύλλογο, ξεπερνώντας τα 142 εκατομμύρια λίρες που πλήρωσε η Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει το 2018 τον Φιλίπε Κουτίνιο από την Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ