Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάνατζερ Μπέιλ: «Πρέπει να του λένε “ευχαριστώ” οι φίλοι της Ρεάλ»
Ρεάλ Μαδρίτης

Μάνατζερ Μπέιλ: «Πρέπει να του λένε “ευχαριστώ” οι φίλοι της Ρεάλ»

Ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ θεωρεί πως είναι... αρκετά άδικα τα όσα "ακούει" ο Ουαλός από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης!

18.02.2021 | 20:13

Ο Γκάρει Μπέιλ ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013, με τους Μαδριλένους να τον αποκτούν από την Τότεναμ τότε. Στα πρώτα του χρόνια με την φανέλα των μερένχες ήταν δεδομένα ένας από τους παίκτες-κλειδιά, βοηθώντας στο μέγιστο τον σύλλογο να κατακτήσει αρκετούς τίτλους. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια και μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα δεδομένα άλλαξαν…

Ο Ουαλός άσσος δεν κατάφερε ουδέποτε να γίνει ο ηγέτης της Ρεάλ και οι εμφανίσεις του με τους Μαδριλένους, ήταν αποκαρδιωτικές. Έτσι, αποτελεί εδώ και αρκετούς μήνες… ξένο σώμα για την βασίλισσα! Μπορεί να δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την ομάδα του Ζιντάν, όμως δεν υπολογίζεται. Το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Μαδρίτη από την Τότεναμ, αλλά το μέλλον του στη Μαδρίτη δεν είναι… ευοίωνο!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Πάντως, ο μάνατζερ του πολύπειρου άσσου έχει διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα ο Τζόναθαν Μπάρνετ υποστήριξε με δηλώσεις του πως, οι φίλοι των Μαδριλένων θα πρέπει να… λένε κάθε μέρα και από ένα “ευχαριστώ” στον Μπέιλ, καθώς έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα!

«Οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, σύντομα θα διαπιστώσουν πόσο ανόητοι ήταν με τον Μπέιλ. Θα έπρεπε να τον ευχαριστούν κάθε μέρα της ζωής του για αυτό που έχει καταφέρει με τον κλαμπ. Είναι μια αστεία κατάσταση για την οποία θα έπρεπε να ντρέπονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα αγαπάει την Μαδρίτη. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον σύλλογο, ούτε αυτοί με αυτόν. Αλλά θα πρέπει να μας πουν αν θα τον χρησιμοποιήσουν όταν επιστρέψει. Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Ζιντάν», είπε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version