Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ράμος κάνει τη ρόδα κοιλιακών να μοιάζει… παιχνιδάκι (vid)
Video Hμέρας

Ο Ράμος κάνει τη ρόδα κοιλιακών να μοιάζει… παιχνιδάκι (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος έχει βαλθεί να μας σπάσει τα νεύρα. Εμείς παλεύουμε να κάνουμε καμιά διάταση και εκείνος τελειώνει το ένα σετ και πιάνει το άλλο.

18.02.2021 | 18:20

Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έχοντας για χρόνια δίπλα του τον μετρ του είδους, Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να μάθει αλλιώς. Ο Σέρχιο Ράμος αγαπά το σώμα του και αυτό φαίνεται σχεδόν σε κάθε του ανάρτηση.

Ο Ισπανός στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο τελευταίος του τραυματισμός τον έχει θέσει εκτός μάχης με τη «Βασίλισσα» και τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην υπολογίζουν τον καλύτερο παίκτη τους στην άμυνα. Η επιστροφή του στη δράση ωστόσο δεν αργεί να ρθει. Γι αυτό εκείνος φροντίζει καθημερινά να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το σώμα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σήμερα γεμάτος ενέργεια ο έμπειρος στόπερ ρίχτηκε με τα μούτρα στο γυμναστήριο. Στο βιντεάκι που ο ίδιος ανέβασε στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το πόσο εύκολο πλέον είναι για εκείνον κάτι που για εμάς μοιάζει ακατόρθωτο. Ο Σέρχιο Ράμος εκτελεί στην εντέλεια την άσκηση κοιλιακών με τη ρόδα πραγματοποιώντας μια μεγάλη σειρά επαναλήψεων.

Ο Σέρχιο Ράμος το έχει ρίξει στους κοιλιακούς

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ουδείς γνωρίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Αυτό θα είναι στη Μαδρίτη; Στο Παρίσι; Στο Μάντσεστερ; Η σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι στιγμής οι Μαδριλένοι δεν έχουν καταφέρει να τον πείσουν να παραμείνει.

Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών κάνουν τις διαπραγματεύσεις μια δύσκολη υπόθεση για δυνατούς λύτες. Ο Σέρχιο Ράμος επιζητά συνεργασία που θα τον διατηρήσει ήρεμο για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη μέχρι δηλαδή να συμπληρώσει και το 36ο έτος της ηλικίας του. Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζονται πρόθυμες να κάνουν πράξη κάθε επιθυμία του Ισπανού. Όλα αυτά και πολλά ακόμη τριβελίζουν το μυαλό του. Γι αυτό και το ρίχνει στη γυμναστική, για να ξεχνιέται…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version