ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ το «κανόνι» της Άιντραχτ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την επίθεση της και έχει στο στόχαστρο τον Αντρέ Σίλβα, που κάνει μαγικά πράγματα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ το «κανόνι» της Άιντραχτ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τρομερά βελτιωμένη τη φετινή σεζόν κι αυτό δε χωράει κάποια αμφισβήτηση. Άλλωστε, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρισκόταν στο κυνήγι του τίτλου για αρκετά μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, η μια νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, αλλά και η υπερηχητική Σίτι τους στερούν το δικαίωμα στο… όνειρο. Βέβαια, η εξέλιξη της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Άλλωστε, στο ίδιο σημείο της περσινής σεζόν ήταν σχεδόν εκτός τετράδας και φέτος διεκδικούσαν μέχρι και πρωτάθλημα. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η εξαιρετική επίθεση της ομάδας.

Άλλωστε, η Γιουνάιτεντ έχει την καλύτερη επίθεση σε όλη την Premier League. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 50 τέρματα σε 24 αναμετρήσεις. Αριθμός που τους φέρνει πάνω και από την πρωτοπόρο Σίτι. Ωστόσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θέλουν να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης τους. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν στο στόχαστρο εδώ και καιρό τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που κάνει πράγματα και θαύματα με την Ντόρτμουντ. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Sky Germany», ακόμα ένας παίκτης που κάνει απίθανη σεζόν στη Γερμανία είναι στα ραντάρ τους. Ο λόγος για τον Αντρέ Σίλβα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Η μαγική σεζόν του Σίλβα… εισιτήριο για τη Γιουνάιτεντ

Ο Πορτογάλος φορ μοιάζει πραγματικά να έχει «αναγεννήσει» την καριέρα του στους «Αετούς». Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με τη φανέλα τους έχει 30 γκολ σε 45 εμφανίσεις στην Bundesliga. Ειδικά, όμως, τη φετινή σεζόν «σπάει» τα κοντέρ έχοντας 18 τέρματα σε 20 ματς. Είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πάνω ακόμα κι απ’ τον Χάαλαντ, και πίσω μόνο από τον απίθανο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και το όνομα του βρίσκεται σε πολλά μεταγραφικά μπλοκάκια. Εξάλλου, είναι μόλις 25 ετών, οπότε έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον περίπτωση του ως εναλλακτική του Χάαλαντ. Ο Νορβηγός είναι ο μεγάλος στόχος τους, αλλά δεν ξέρουν αν θα τον αποκτήσουν. Εκεί έρχεται και… κολλάει ο Σίλβα, ο οποίος έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στη Γερμανία. Μάλιστα, θα τους έρθει και πιο φτηνά ως μεταγραφή, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα μια ενδεχόμενη απόκτηση του Πορτογάλου θα τους κοστίσει περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ