ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Άσχημα τα νέα για Τολισό – Χάνει τη σεζόν!

Κακά τα μαντάτα για τον Κορεντέν Τολισό που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου και χάνει όλη τη σεζόν.

Άσχημα τα νέα για Τολισό – Χάνει τη σεζόν!

Τεράστιο πλήγμα για την Μπάγερν Μονάχου που χάνει τον Τολισό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο παίκτης τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του ήταν τελείως απογοητευτηκά. Ο Τολισό χτύπησε άσχημα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο και τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Γάλλος μέσος έχει υποστεί ρήξη σε τένοντα του ποδιού και η πρόβλεψη είναι ότι θα μείνει περίπου έξι μήνες εκτός γηπέδων, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα χάσει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάνσι Φλικ, μίλησε για τον τραυματισμό του ποοδσφαιριστή του και την απώλεια από την ομάδα του. «Ένιωσε τεράστιο πόνο όταν τραυματίστηκε στην προπόνηση. Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε όλοι δίπλα του. Να τον βοηθήσουμε και να τον υποστηρίξουμε. Ήταν σοκαρισμένος και πολύ στεναχωρημένος όταν χτύπησε. Ήδη κάνει ότι χρειάζεται για να επανέλθει», ανέφερε αρχικά ο Φλικ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Άσχημα τα νέα για Τολισό - Χάνει τη σεζόν!

Στη συνέχεια, ο κόουτς των Βαυαρών είπε: «Τον θέλουμε πίσω και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει και θα ξαναπάιξει μαζί στο υψηλό επίπεδο. Έχω τεράστια πίστη σε αυτόν και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Θα χρειαστεί απλά χρόνο για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος για αυτόν.

Τολισό: Μία καριέρα γεμάτη τραυματισμούς

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τολισό ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό. Από το 2017 που πήρε μεταγραφή στη Μπάγερν, έρχεται συχνά αντιμέτωπος με προβλήματα. Ένα χρόνο αφότου μετακόμισε στο Μόναχο υπέστη ρήξη χιαστών και τώρα είναι και πάλι μπροστά σε ένα πρόβλημα που θα τον κρατήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός. Την ίδια ώρα, η Μπάγερν χωρίς τον Τολισό ξεμένει αρκετά από λύσεις. Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο οι επιλογές είναι περιορισμένες και τώρα μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ