Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Σίτι έριξε… άκυρο για Μέσι!
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι έριξε… άκυρο για Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει φευγάτος από την Μπαρτσελόνα, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι διέψευσε σχεδόν επίσημα κάθε επαφή.

19.02.2021 | 13:40

Τα πάντα είναι ρευστά όσον αφορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το συμβόλαιο του Αργεντινού με τους «μπλαουγκράνα» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο για την ανανέωση του. Πάντως, οι Καταλανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πείσουν. Γι’ αυτούς δεν είναι μόνο ένας απλός παίκτης. Είναι ο αρχηγός, ο ηγέτης τους. Ένας θρύλος του συλλόγου και πολύ πιθανόν ο καλύτερος παίκτης που έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα του. Παρόλα αυτά, ακόμα και το καλοκαίρι που πέρασε έφτασε μια ανάσα να αποχωρήσει.

Εντέλει έμεινε στην Βαρκελώνη, αλλά κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε. Έτσι κι αλλιώς οι μνηστήρες που υπάρχουν για τον ίδιο είναι πολλοί. Η Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και καιρό κυνηγάει την υπογραφή του για τον κάνει κάτοικο Παρισιού. Πάντως, μέχρι πρότινος η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που φαινόταν να έχει το προβάδισμα για τον Μέσι. Η ύπαρξη του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της, αλλά και τα πολλά χρήματα που μπορούσε να του προσφέρει έμοιαζαν ελκυστικό πακέτο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «SkySports», η αγγλική ομάδα δεν έχει κάνει κάποια πρόταση στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Σίτι δεν μίλησε με τον Μέσι ούτε το καλοκαίρι

Όπως τονίζει το αγγλικό Μέσο, οι «πολίτες» δεν έχουν πλησιάσει τον Μέσι, ούτε τώρα ούτε το καλοκαίρι με την προοπτική να τον αποκτήσουν. Βέβαια, τίποτα δεν έχει κριθεί στο 100% για μια πιθανή μετακίνηση του στη Σίτι. Άλλωστε, και ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε συνέντευξη του πριν λίγο καιρό είχε τονίσει πως θα πάρει την απόφαση του για το μέλλον το καλοκαίρι. Οπότε, όλοι πρέπει να περιμένουν μέχρι τότε.

Πάντως, τα δεδομένα για την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα θα κριθούν και από τις επερχόμενες εκλογές. Οι «μπλαουγκράνα» θα εκλέξουν νέα διοίκηση σε λίγο καιρό και το έργο της να τον πείσει να παραμείνει θα είναι δύσκολο. Ο υποψήφιος πρόεδρος Χοάν Λαπόρτα τόνισε ότι για να το πετύχει αυτό θα φτιάξει μια ισχυρή ομάδα γύρω του. Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μέσι δεν το έχει. Μένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί κι αν θα αποτελέσει ένα ισχυρό επιχείρημα προς την παραμονή του Αργεντινού στη Βαρκελώνη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version