ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έχει και την… κάβα της η Μπαρτσελόνα αν δεν κάτσει του Χάαλαντ

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει και τις περιπτώσεις τεσσάρων πρωτοκλασάτων επιθετικών σε περίπτωση που δεν αποκτήσει τον Χάαλαντ.

Έχει και την… κάβα της η Μπαρτσελόνα αν δεν κάτσει του Χάαλαντ

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός βρίσκεται στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. Και φυσικά όταν μιλάμε για χαρισματικό και συνάμα νεαρό φορ, όλες οι μεγάλες ομάδες ετοιμάζονται για μάχη. Μια από αυτές δεν θα μπορούσε να μην είναι η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί βρίσκονται στην εξίσωση που περιλαμβάνει τον 20χρονο σέντερ φορ. Μαζί φυσικά με συλλόγους που θα δώσουν τα πάντα για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Μιλάμε φυσικά για τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πρώτη περίπτωση, έχει ακουστεί μέχρι και συμφωνία με την Ντόρτμουντ. Όσο για τη δεύτερη, στο Παρίσι ονειρεύονται δίδυμο με τον Μπαπέ και να τους πλαισιώνει ο Νεϊμάρ.

Έχει και εναλλακτικές η Μπαρτσελόνα

Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν και τις εναλλακτικές τους λύσεις. Ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν τον Χάαλαντ. Τα οικονομικά τους δεν πάνε και τόσο καλά, την ώρα που περιμένουν τις εκλογές για την προεδρία τους. Η Ντόρτμουντ θα ζητήσει τον ουρανό με τ’ άστρα και είναι λογικό αυτό. Έτσι, σύμφωνα με τη mundodeportivo, έχουν τέσσερις παίκτες σαν κάβα αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Νορβηγού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Μπαρτσελόνα

Αρχικά υπάρχει ένα όνομα που μέχρι πρότινος δεν είχε ακουστεί για την Μπάρτσα. Ο Ρομέλου Λουκάκου χαίρει της εκτίμησης του Ρόναλντ Κούμαν, μιας και έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε προπονήσει τον Βέλγο φορ της Ίντερ όταν εκείνος έπαιζε στην Έβερτον. Η Μπαρτσελόνα έχει να πάρει επιθετικό του στυλ Λουκάκου από τότε που διέθετε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Λουίς Σουάρες δεν έχει την κοψιά του Λουκάκου ή του Ζλάταν, οπότε δεν τον μετράμε.

Ακόμη, η Μπαρτσελόνα έχει πάντα στο μυαλό της τις περιπτώσεις άλλων τριών παικτών. Οι επιθετικοί αυτοί έχουν ακουστεί και στο παρελθόν για την ομάδα. Πρόκειται για τους Σέρχιο Αγκουέρο, Λαουτάρο Μαρτίνες και Μέμφις Ντεπάι. Ο πρώτος λογικά θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του. Ο Λαουτάρο είναι πιο δύσκολος, αλλά πάντα πιθανός. Ενώ του Ντεπάι θα εξαρτηθεί από το πού θα τερματίσει η Λυών στη Ligue 1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ