ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Γιουνάιτεντ έδινε τρελά λεφτά για Φάτι, αλλά έφαγε άκυρο!

Ο Άνσου Φάτι αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο της Μπαρτσελόνα, η οποία το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε μια μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ γι' αυτόν.

Η Γιουνάιτεντ έδινε τρελά λεφτά για Φάτι, αλλά έφαγε άκυρο!

Είναι σαφές ότι η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της τα τελευταία χρόνια. Οι «μπλαουγκράνα», πέραν των οικονομικών προβλημάτων που τους ταλανίζουν, έχουν και αγωνιστικά ζητήματα. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν μείνει και στο -9 από την κορυφή της La Liga, ενώ κινδυνεύουν να αποκλειστούν σε Κύπελλο και Champions League επίσης. Παράλληλα, το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα» μετά το καλοκαίρι είναι αμφίβολο. Η κατάσταση, βέβαια, αποτελεί και μια ευκαιρία για τους Καταλανούς. Μια ευκαιρία να αναδείξουν ξανά τα παιδιά από τη φημισμένη «Μασία». Παίκτες όπως είναι ο Άνσου Φάτι, που έκανε ήδη γνωστή την παρουσία του από πέρσι.

Ο μόλις 18χρονος Ισπανός ήταν μια μεγάλη «αναλαμπή» για την Μπαρτσελόνα την περσινή σεζόν. Στην πρώτη του χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο μέτρησε 8 γκολ και 1 ασίστ σε 33 ματς, ενώ φέτος πριν τον τραυματισμό του είχε ήδη 4 γκολ και 1 ασίστ σε 7 συμμετοχές, δείχνοντας δείγματα από το ταλέντο του. Ένα ταλέντο που, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», «μάγεψε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό και όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο κατέθεσε το περασμένο καλοκαίρι μια τεράστια πρόταση για την απόκτηση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Φάτι

Δεν ήταν μόνο ο Φάτι αυτός που… τρέλανε ομάδες

Πιο συγκεκριμένα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έδιναν μέχρι και 150 εκατομμύρια ευρώ για τον Φάτι, προκειμένου να πείσουν την Μπαρτσελόνα να συναινέσει στην πώληση του. Ωστόσο, ο τότε πρόεδρος των Καταλανών, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, απάντησε αρνητικά. Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» κατάλαβε ότι ο νεαρός είναι το μέλλον της ομάδας και θέλησε να τον διατηρήσει πάση θυσία.

Κάτι που έκανε και με τους Πέδρι και Τρινκάο. Για τους οποίους επίσης υπήρξαν προτάσεις το περασμένο καλοκαίρι. Για τον πρώτο η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που κινήθηκε για την απόκτηση του. Μάλιστα πρόσφερε περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε να τον πουλήσει. Όσον αφορά τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, είχε ενημερώσει τους «μπλαουγκράνα» πως υπήρχε πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον ίδιο. Τα διπλάσια δηλαδή χρήματα από αυτά που είχαν δώσει για να τον αποκτήσουν από την Μπράγκα. Ωστόσο, οι Καταλανοί αποφάσισαν να κρατήσουν τα ταλέντα τους, με σκοπό να χτίσουν για το μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ