ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ιατρική κρίση στη Ρεάλ – Πάνω από 40 τραυματισμούς!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει περισσότερο με νοσοκομείο και τη φετινή σεζόν έχει χτυπηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε στον τομέα -τραυματισμοί-

Ιατρική κρίση στη Ρεάλ – Πάνω από 40 τραυματισμούς!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τη φετινή σεζόν και από ότι φαίνετια η κρίση είναι πολυεπίπεδη. Εκτός από το αγωνιστικό, στο οποίο η ομάδα μοιάζει να είναι αρκετά ασταθής και να μην πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης, η κρίση εκτείνεται και σε άλλους τομείς. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και τα προβλήματα τραυματισμών. Πολλοί μάλιστα, θεωρούν ότι τα δύο αυτά ζητήματα συνδέεονται και τα πολλά προβλήματα δεν αφήνουν τη Ρεάλ να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει.

Σύμφωνα με τη «MARCA», μετά τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά, η Βασίλισσα ξεπέρασε τα 40 ιατρικά προβλήματα μέσα στη σεζόν που διανύουμε. Μάλιστα, αυτοί οι 41 τραυματισμοί αφορούν 20 παίκτες της. Μάλιστα ο Ζινεντίν Ζινένα μίλησε για τους τραυματισμούς: «Αυτή η κατάσταση μας ανησυχεί. Το ότι έχουμε τόσα προβλήματα, δείχνει πόσο άτυχοι είμαστε».

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Ιατρική κρίση στη Ρεάλ - Πάνω από 40 τραυματισμούς!

Μάλιστα, μέσα στη σεζόν που διανύουμε, μόνο οι Λούνιν, Κασεμίρο, Μεντί και Βινίσιους έχουν αποφύγει έναν διπλό τραυματισμό, από το σύνολο όλων των παικτών της Ρεάλ. Και το πόσο άσχημα πάνε τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα γι τη Ρεάλ φαίνεται αμέσως μόλις γίνει η σύγκριση.

Ρεάλ: Το μεγαλύτερο νοσοκομείο στην Ισπανία και με διαφορά

Σύμφωνα πάντα με τη «MARCA», η Ρεάλ Μαδρίτης είναι με διαφορά η ομάδα που έχει χτυπηθεί περισσότερο από τους τραυματισμούς. Η Βασίλισσα έχει 26 περισσότερους από την Ατλέτικο Μαδρίτης. 26 περισσότερους από την Μπαρτσελόνα και 23 από τη Σεβίλλη. Εικόνα που αντικατοπτρίζει απόλυτα την κατάσταση. Την άκρως προβληματική κατάσταση για τους Μερένχες. Ιατρική κρίση στη Ρεάλ - Πάνω από 40 τραυματισμούς!

Με μισή ομάδα κόντρα στη Βαγιαδολίδ

Η Ρεάλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει σήμερα τη Βαγιαδολίδ και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ζιντάν είναι φυσικά οι τραυματισμοί. Σε αυτό το ματς, ο Γάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός είναι οι: Καρβαχά, Μπενζεμά, Σέρχιο Ράμος, Αζάρ, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Οντριοθόλα και Μαρσέλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ