ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Μέσι, πρέπει να φύγεις όσο ακόμα προλαβαίνεις!

Ο Μέσι και η Μπαρτσελόνα είναι ένα ακόμα και στα μάτια των εχθρών τους - Πλέον όμως, ο Αργεντινός δεν μπορεί να δώσει στην Μπάρτσα τον χρόνο που χρειάζεται.

Μέσι, πρέπει να φύγεις όσο ακόμα προλαβαίνεις!

Είναι σαφές ότι το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι μείζονος σημασίας, όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα αλλά και για ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Εκτός από το αν η Μπάρτσα θα διατηρήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στο ρόστερ της, ο Μέσι επηρεάζει τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς, καθώς μία πιθανή αλλαγή στέγης, μπορεί αυτομάτως να επηρεάσει κατά πολύ τις ευρωπαϊκές δυνάμες. Βλέποντας λοιπόν το ματς με την Παρί και αφήνονοτας λίγες μέρες να περάσουν, μία φωνή υπάρχει μόνο στο μυαλό μου…και μου λέει: «Μέσι σήκω και φύγε όσο ακόμα προλαβαίνεις».

Εκτος συγκλονιστικού απροόπτου η Μπαρτσελόνα θα μείνει εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως την επόμενη φορά που θα δούμε τον Αργεντινό στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση θα είναι 34 ετών. Πόσα περιθώρια έχει λοιπόν μπροστά του για να πετάει χρονιές αγωνιζόμενος σε μία Μπαρτσελόνα που δεν του αξίζει.

Οι ρομαντικοί θα πουν: Ο Μέσι πρέπει να τελειώσει στην Μπαρτσελόνα και να μην την εγκαταλείψει στα δύσκολα. Σύμφωνοι! Υπάρχει όμως και μία άλλη μερίδα ρομαντικών που θέλει να δει τον Μέσι να τελειώνει την καριέρα του στην κορυφή. Και η Μπαρτσελόνα αυτό δεν μπορεί να του το προσφέρει. Μέσι, πρέπει να φύγεις όσο ακόμα προλαβαίνεις!

Ο Μέσι δεν έχει τον χρόνο που χρειάζεται η Μπαρτσελόνα

Οι εκλογές της ομάδας και ο νέος πρόεδρος, όσο καλός κι αν είναι δεν θα κάνει θαύματα. Η ομάδα νοσεί και νοσεί βαθειά. Ένας παίκτης, μία αλλαγή, ένα σοκ, ή μερικά εκατομμύρια ευρώ δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύ και απαιτέι χρόνο. Χρόνο που ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να διαθέσει. Αν ήταν σε μία άλλη ηλικία, σαφώς και θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος που θα βάλει πλάτη. Ο πρώτος που θα σημάνει τη νέα εποχή. Τώρα όμως, ο χρόνος τον πιέζει. Και πιέζει και όλους εμάς που θέλουμε να δούμε τον κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη να είναι και πάλι πρωταγωνιστής. Όσοι πιστεύουν ότι τα προβλήματα που έχει ομάδα είναι συγκυριακά ή ότι λύνονται από την μία μέρα στην άλλη, απλά πλανώνται. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται πρώτα από όλα τον κατάλληλο προπονητή και έπειτα μία ριζική αλλαγή που θα πατήσει σε ένα νέο ολοκληρωμένο πλάνο. Δυστυχώς όμως, ο Αργεντινός δεν μπορεί να περιμένει 3 και 4 χρόνια. Μέσι, πρέπει να φύγεις όσο ακόμα προλαβαίνεις!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Σίγουρα, είναι σκληρό για όλους να βλέπουν τον Μέσι να φοράει τη φανέλα άλλης ομάδας. Είναι σκληρό ακόμα και για εμάς που δεν είμαστε Μπαρτσελόνα. Όμως, όσοι έχουν αγαπήσει αυτά που έχει κάνει αυτός ο παίκτης μέσα στα γήπεδα, πρέπει να αντέξουν και να καταλάβουν ότι αν θέλουμε μία «τελευταία παράσταση» από τον άνθρωπο που ομορφαίνει τις Τρίτες και τις Τετάρτες μας, θα πρέπει να συνηθίσουμε με την ιδέα ότι αυτή θα έρθει μόνο σε άλλη ομάδα.

Ο Μέσι έχει και εκείνος τις δικιές του ευθύνες για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα. Αλλά νομίζω ότι μπροστά στο να τον δούμε να μεγαλουργεί ξανά, έστω και για λίγο, όλοι μπορούμε να αντέξουμε στην ιδέα ότι θα το κάνει υπηρετώντας άλλο σύλλογο. Όσο κι αν χάσει το ρομαντισμό του.

Εξάλου ότι και να γίνει, στο τέλος, θα είναι ο Βασιλιάς της Πόλης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ