ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Never say n-Ever-ton (vid)

Τα γκολ των Ριτσάρλισον και Σίγκουρτσον έκριναν το ντέρμπι του Λίβερπουλ με την Έβερτον να φεύγει από το Άνφιλντ με σπουδαίο διπλό μετά από 22 χρόνια.

Never say n-Ever-ton (vid)

Η μαγική Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με τα παιχνίδια όσο περνάει ο καιρός να έχουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σήμερα τα βλέμματα όλων στράφηκαν στο Άνφιλντ, εκεί όπου η 6η της βαθμολογίας Λίβερπουλ υποδέχθηκε την 7η Έβερτον στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι που παραδοσιακά επιφυλάσσει έντονες συγκινήσεις, μιας και οι δύο ομάδες τα δίνουν πάντα όλα για τη νίκη.

Ένα ντέρμπι λεπτών ισορροπιών σαν και αυτό δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Η Έβερτον μόλις στο 3′ πήρε προβάδισμα στο σκορ βάζοντας αυτομάτως φωτιά στο παιχνίδι. Η άμυνα της Λίβερπουλ και πρωταγωνιστή τον Καμπάκ δεν μπόρεσε να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος πάτησε περιοχή και με όμορφο πλασέ νίκησε τον συμπατριώτη του Άλισον γράφοντας το 1-0.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το σοκ των ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ μετατράπηκε αμέσως σε θέληση. Οι «Κόκκινοι» από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησαν να κλείσουν στα καρέ την Έβερτον. Χέντερσον και Άρνολντ έφθασαν κοντά στο γκολ όμως ο Πικφορντ αρνήθηκε να παραδώσει την εστία του με τον Άγγλο να πραγματοποιεί ισάριθμες αποκρούσεις.

Στο 27′ ο Γιούργκεν Κλοπ είδε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του να αποχωρεί λαβωμένος τη φετινή σεζόν. Σήμερα ήταν η σειρά του Τζόρνταν Χέντερσον να υποστεί μυϊκό τραυματισμό. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποτέλεσμα να αφήσει τη θέση του στον Φίλιπς. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περιορίσουν τους κινδύνους και να διαχειριστούν το προβάδισμα τους.

Όσο και να προσπάθησε η Λίβερπουλ δεν άλλαξε η κατάσταση

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Λίβερπουλ ήταν αυτή που είχε τη μπάλα περισσότερο στα πόδια της. Η Έβερτον παραχώρησε χώρο στην αντίπαλό της περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Μανέ, Φιρμίνο και Σαλάχ πήραν πρωτοβουλίες ψάχνοντας τον τρόπο που θα παραβίαζαν την εστία του Πίκφορντ. Ο Βρετανός τερματοφύλακας παρουσιάστηκε ξανά εξαιρετικός αποσοβώντας κάθε κίνδυνο προσφέροντας τη καλύτερη δυνατή αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του.

Τα «Ζαχαρωτά» όσο περνούσε ο χρόνος έδειχναν να διαχειρίζονται καλύτερα το προβάδισμά τους. Η είσοδος του Κάλβερτ Λιούιν έδωσε στην ομάδα του Αντσελότι ανάσες να κυνηγήσει την ευκαιρία να σκοτώσει οριστικά την Λίβερπουλ. Έτσι και έγινε. Σε μια άψογη αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή με τον Λιούιν να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από το Άρνολντ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σίγκουρτσον με τον Ισλανδό στο 83′ να γράφει τον επίλογο του θριάμβου για την ομάδα του. Το τελικό 0-2 χαρίζει στην Έβερτον μια μεγάλη νίκη η οποία έρχεται σε αυτό το γήπεδο έπειτα από 22 χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ