ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Την πλήγωσαν οι «βάτραχοι», τη ζώνουν τα φίδια την Ατλέτικο!

«Σφαλιάρα» για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «βάτραχοι» της Λεβάντε έριξαν στο καναβάτσο τους «ροχιμπλάνκος» (2-0), που συνεχίζουν να παραπαίουν.

Την πλήγωσαν οι «βάτραχοι», τη ζώνουν τα φίδια την Ατλέτικο!

Βαριά «άρρωστη» φαίνεται πως είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα, κάτι που αποδείχθηκα και με τη Λεβάντε. Οι «ροχιμπλάνκος» ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν κι επέτρεψαν στους «βατράχους» να φύγουν με ένα πολύ σπουδαίο διπλό από την ισπανική πρωτεύουσα, χάρη σε γκολ των Μοράλες και Ντε Φρούτος (2-0). Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ φαίνεται πως εξελίσσεται σε κακό μπελά για την Ατλέτικο, αφού μόλις πριν τρεις ημέρες οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1. Αυτή ήταν και τρίτη απώλεια βαθμών στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε (δύο ισοπαλίες, μια ήττα), που δείχνει να περνάει μια αγωνιστική κρίση. Πλέον η ομάδα της Μαδρίτης αρχίζει να αγχώνεται ακόμα και για το πρωτάθλημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος, «μίλησε» ο Μοράλες

Η Λεβάντε ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς και μάλιστα «άγγιξε» το 1-0 στο 8′. Ο Μοράλες έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ατλέτικο από βαθιά μπαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Όμπλακ. Η Ατλέτικο απάντησε στις ευκαιρίες έξι λεπτά αργότερα. Ο Σουάρες μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Κάρντενας έδιωξε σταθερά. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εν μέρει την κατοχή. Από την άλλη οι «ροχιμπλάνκος» περίμεναν να βρουν χώρους στην κόντρα.

Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ ενέτεινε την πίεση της και πήρε προβάδισμα στο 31′. Ύστερα από κόντρες στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Μοράλες που σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Φελίπε και ξεγέλασε τον Όμπλακ για το 0-1! Η Ατλέτικο προσπάθησε να ανέβησε και απείλησε πέντε λεπτά αργότερα. Από εκτέλεση φάουλ του Λόντι, ο Χιμένες νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά ο Κάρντενας μπλόκαρε την κεφαλιά του. Ο τερματοφύλακας της Λεβάντε χρειάστηκε να επέμβει και στο 41′, για να διώξει το μακρινό σουτ του Κορέα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται. Ατλέτικο

«Ερυθρόλευκο»… μονότερμα, αλλά γκολ μηδέν

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετά αργό ρυθμό, αλλά την Ατλέτικο να έχει περισσότερη ώρα την κατοχή στα πόδια της. Μάλιστα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 57′. Ο Σουάρες εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Κάρντενας , που την βρήκε και λίγο με τα ακροδάχτυλα. Οι «ροχιμπλάνκος» ενέτειναν την πίεση τους και ο Κάρντενας έδιωξε ενστικτωδώς το κοντινό πλασέ του Φέλιξ ένα λεπτό αργότερα.

Οι παίκτες της Ατλέτικο πίεζαν συνεχώς και στο 62′ η κεφαλιά του Γιορέντε πέρασε λίγο άουτ. Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από δέκα λεπτά για να απειλήσουν ξανά οι «ροχιμπλάνκος». Στο 76′ ο Λεμάρ συνέκλινε και σούταρε από τα αριστερά, αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Μάλιστα, ο Γάλλος άσος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με μονοκόμματο σουτ. Ωστόσο, ο Κάρντενας έδιωξε εντυπωσιακά στη δεξιά γωνία του. Κι αφού δε βρήκε γκολ η Ατλέτικο το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Όμπλακ ανέβηκε σε κόρνερ στην τελευταία φάση αφήνοντας κενή την εστία του. Οι παίκτες του Πάκο Λόπεθ έδιωξαν την εκτέλεση, ο Ντε Φρούτος έφυγε στην κόντρα και λίγο μετά το κέντρο πλάσαρε στην κενή εστία για το τελικό 2-0!

Η Λεβάντε, που τείνει να εξελιχθεί σε κακός δαίμονας της Ατλέτικο, με τη νίκη αυτή έφτασε τους 31 βαθμούς μετά από 24 αγωνιστικές κι ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι «ροχιμπλάνκος», απώλεσαν για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές βαθμούς. Έτσι έμειναν στην κορυφή με 55 βαθμούς έπειτα από 23 παιχνίδια και δεν μπόρεσαν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Φελίπε, Χιμένες (54′ Λεμάρ), Ερμόσο, Γιορέντε, Κορέα (61′ Σάντσες), Κοντογκμπιά, Κόκε (74′ Ντεμπελέ), Λόντι, Φέλιξ, Σουάρες.

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Κάρντενας , Βέθο, Ποστίγκο, Ντουάρτε, Τόνιο (71′ Κλερκ), Κόκε (71′ Σον), Πιέρ, Μπάρντι, Ροτσίνα (62′ Ντε Φρούτος), Λεόν (62′ Γκόμεθ), Μοράλες (80′ Βούκσεβιτς).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ