ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Αφεντικό στο Μιλάνο, αφεντικό και στο… Scudetto η Ίντερ! (vid)

Η Ίντερ δεν πήρε... αιχμαλώτους στο ντέρμπι και με μια μεστή εμφάνιση «σκόρπισε» τη Μίλαν (3-0), παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα για το πρωτάθλημα.

Αφεντικό στο Μιλάνο, αφεντικό και στο… Scudetto η Ίντερ! (vid)

Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά! Η Ίντερ, με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Ρομέλου Λουκάκου να ηγούνται έκανε… πλάκα στη Μίλαν (3-0) και πάει πρόσω ολοταχώς για την κατάκτηση του Scudetto. Δύο γκολ ο Αργεντινός, ένα και μια ασίστ ο Βέλγος. Στο +4 στην κορυφή πλέον οι «νερατζούρι» που ονειρεύονται πρωτάθλημα. Απογοήτευσε για μια ακόμα αγωνιστική η Μίλαν, που μένει πίσω στη «μάχη» για τον τίτλο πλέον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Ο Λαουτάρο πήρε τ’… όπλο του

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ. Ο Λουκάκου βρήκε με υπέροχη σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας τον Μαρτίνες κι εκείνος με κεφαλιά έκανε το 1-0! Η Μίλαν απείλησε για πρώτη φορά δέκα λεπτά αργότερα. Ο Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι. Ωστόσο, δεν βρήκε με δύναμη την μπάλα και ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε με εντυπωσιακό τρόπο.

Το παιχνίδι παρόλα αυτά δεν είχε και τρομερό ρυθμό. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή στα πόδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν εύκολα. Από την άλλη, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έδωσε μέτρα στο γήπεδο και έψαχνε χώρους στην αντεπίθεση. Οι «ροσονέρι» είχαν ακόμα μια καλή στιγμή μετά από αρκετή ώρα. Συγκεκριμένα, στο 32′, ο Ερνάντες επωφελήθηκε από τις κόντρες, βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η Ίντερ είχε κι αυτή τη μεγάλη της στιγμή για δεύτερο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Πέρισιτς συνέκλινε και σούταρε, ο Ντουναρούμα έδιωξε και ο Λαουτάρο αστόχησε από πολύ κοντά υπό την πίεση του Κιέρ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα τεράστια ευκαιρία τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Από εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, ο Σκρίνιαρ νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά η κεφαλιά του πήγε λίγο πάνω απ’ το δοκάρι. Λαουτάρο Ίντερ

«Χτύπησε» ξανά ο Λαουτάρο, το κερασάκι στην τούρτα της Ίντερ ο… ιστορικός Λουκάκου

Η Μίλαν ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και «άγγιξε» την ισοφάριση στο 47′. Ο Χαντάνοβιτς, όμως, απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό χρειάστηκε μια ακόμα εντυπωσιακή επέμβαση του σε σουτ Τονάλι, για να κρατήσει το προβάδισμα της ομάδας του. Ωστόσο, εκεί που οι γηπεδούχοι πίεζαν, η Ίντερ ήταν αυτή που βρήκε ακόμη ένα γκολ στο 57′. Ο Έρικσεν βρήκε τον Πέρισιτς από αριστερά, εκείνος γύρισε στον Μαρτίνες κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για τους «νερατζούρι»!

Το πάρτι της Ίντερ δε σταμάτησε εκεί, όμως. Κι αυτό γιατί στο 65′, ο Λουκάκου κουβάλησε την μπάλα από τη μεσαία γραμμή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα για το 3-0! Ο Βέλγος έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης των «νερατζούρι» που σκοράρει σε τέσσερα σερί Derby Della Madonnina μετά τον Μπενίτο Λορέντσι το 1950!

Όπως είναι λογικό ο ρυθμός του ματς έπεσε αρκετά μετά το τρίτο γκολ. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 89′ για να απειλήσει ξανά η Μίλαν. Ο Κεσί βρήκε χώρο και σούταρε, αλλά ξανά ο Χαντάνοβιτς κράτησε το μηδέν στην εστία του. Έτσι, το 3-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Η Ίντερ με τη σπουδαία αυτή νίκη έφτασε τους 53 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές και είναι το μεγάλο φαβορί για το φετινό Scudetto. Από την άλλη η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή κι έμεινε στους 49 βαθμούς σε 23 παιχνίδια. και τη δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμε, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Κιέρ, Ερνάντες, Τονάλι (67′ Μεϊτέ), Κέσι, Σελεμέικερς (67′ Λεάο), Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς, Ιμπραΐμοβιτς (75′ Καστιγιέχο).

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Χακίμι (83′ Γιανγκ), Μπαρέλα (86′ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (78′ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (78′ Νταρμιάν), Μαρτίνες (78′ Σάντσες), Λουκάκου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ