ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Ξετύλιξε το… δώρο της Άιντραχτ η Λειψία

Η Λειψία εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπάγερν Μονάχου χθες και με καθαρή νίκη κόντρα στη Χέρτα (0-3) πλησίασε τους Βαυρούς στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ξετύλιξε το… δώρο της Άιντραχτ η Λειψία

Την ήττα της Μπάγερν Μονάχου στη Φρανκφούρτη ήθελε να εκμεταλλευτεί σήμερα η Λειψία και εν τέλει τα κατάφερε. Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο επικρατώντας της Χέρτα με 1-0. Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα της Red Bull πέτυχε ο Ζάμπιτζερ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο -2 πλέον η Λειψία από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπάγερν.

Η σημερινή αποστολή της Λειψίας στη γερμανική πρωτεύουσα μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν. Οι «ταύροι» ταξίδεψαν στο Βερολίνο όντας αρκετά κουρασμένοι έχοντας παράλληλα και σημαντικές απουσίες. Η προσπάθειά τους μεσοβδόμαδα με τη Λίβερπουλ δεν απέδωσε καρπούς (ήττα με 2-0) όμως η ομάδα του Νάγκελσμαν έδειξε πως αξίζει πέρα ως πέρα τη παρουσία της στο υψηλότερο επίπεδο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Χέρτα Λειψία

Λίγα 24ωρα αργότερα, στο σήμερα η Λειψία έβαλε το πρέπει μπροστά στην πρόκληση του να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Απέναντί της μια Χέρτα που ήθελε επίσης βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους.

Αυτή που χαμογέλασε ωστόσο στο πρώτο μέρος ήταν η Λειψία με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 28′ χάρις την εκτέλεση του εξαιρετικού φέτος Ζάμπιτζερ. Ο Αυστριακός αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως φέτος είναι καταλυτικός για την ομάδα του. Το γκολ του Αυστριακού έμελλε να σημαδέψει το πρώτο ημίχρονο.

Τα έκανε… θάλασσα ο Γκεντουζί, το εκμεταλλεύτηκε η Λειψία

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση. Το ξεκίνημα τους βρήκε να χάνουν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το 1-1. Αμφότερες οι περιπτώσεις σταμάτησαν στον εκπληκτικό Γκουλάτσι με τον τερματοφύλακα της Λειψίας να αρνείται να δεχθεί γκολ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν ξανά φέρνοντας αργότερα το παιχνίδι τελείως στα μέτρα τους. Στο 71′ ήρθε η φάση να τελειώσει ουσιαστικά τις ελπίδες της Χέρτα για κάτι καλό από το παιχνίδι. Ο Γκεντουζί παίδεψε τη μπάλα εντός της δική του περιοχής. Ο Αλγερινός έκανε το λάθος και η Λειψία το εκμεταλλεύτηκε με τον Μουκιελέ. Ο νεοεισελθών πήρε τη μπάλα και χωρίς χρονοτριβή εκτέλεσε τον Γιάρσταιν γράφοντας το 2-0.

Το κερασάκι στη τούρτα της νίκης για τη Λειψία ήρθε στο 84′. Οι φιλοξενούμενοι με τον Όρμπαν βρήκαν ακόμη ένα γκολ ολοκληρώνοντας την εμφάνιση τους με ένα επιβλητικό 3-0 επί των αντιπάλων τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ