ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
La Liga

Μετά τη βροχή – Παρί – ήρθε το τέλος στη Μπαρτσελόνα (vid)

H Μπαρτσελόνα κατάφερε - περί κατορθώματος μιλάμε - να βγάλει τα μάτια της μένοντας στο 1-1 με την Κάντιθ σε ένα παιχνίδι που ήλεγχε για 89 λεπτά.

Μετά τη βροχή – Παρί – ήρθε το τέλος στη Μπαρτσελόνα (vid)

Μετά το στραπάτσο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν η Μπαρτσελόνα επέστρεψε σστις υποχρεώσεις της στην Λα Λίγκα. Οι Καταλανοί στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος φιλοξένησαν τη Κάντιθ, μια ομάδα που τους είχε πληγώσει στον πρώτο γύρο. Σήμερα το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν ήθελε όσο τίποτα την νίκη, η οποία θα έφερνε την ομάδα του ένα βήμα πιο κοντά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να σφίξουν τον κλοιό στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Πέδρι, Μέσι, Ντεμπελέ και Γκριεζμάν ανέλαβαν πρωτοβουλίες δημιοιυργώντας τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ. Κάτι τέτοιο τελικά δε συνέβη με τη Κάντιθ να περιορίζει τους κινδύνους στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μπαρτσελόνα Κάντιθ

Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της. Με τη κατοχή να υπερβαίνει το 80% ήταν θέμα χρόνου να έρθει η μεγάλη φάση μπροστά από τα καρέ των φιλοξενούμενων. Στο 31′ ο Πέδρι κυνήγησε μια χαμένη φάση, με τον νεαρό να παίρνει το μάξιμουμ. Οι αμυντικοί της Καντιθ ανέτρεψαν τον ταλαντούχο άσσο με τον διαιτητή της συνάντησης να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό να γράφει με ευκολία το 1-0. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 16 του 33χρονου στη φετινή Λα Λίγκα, επίδοση που τον φέρνει στα ίσια με τον φίλο του και άσσο της Ατλέτικο, Λουίς Σουάρες. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Δεν απειλήθηκε ποτέ η Μπαρτσελόνα

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους αναζητώντας τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το γκολ που θα έβαζε και τυπικά τέλος στην υπόθεση νίκη. Μέσι και Γκριεζμάν προσπάθησαν να συνεργαστούν όμως ο Γάλλος απόλεσε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0.

Οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να μην έβρισκαν δίχτυα όμως ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι. Η Κάντιθ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα παρακολουθούσε τον αγώνα μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό. Όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να προκαλέσουν ακόμη ένα σοκ στους Καταλανούς. Στο 88′ η Κάντιθ κέρδισε πέναλτι με άτσαλο μαρκάρισμα του Λενκλέ εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε Άλεξ Φερνάντεζ με τον άσσο της Κάντιθ να κερδίζει τον τερ Στέγκεν και να γράφει το τελικό 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ